
Έντεκα νεκροί από κατολισθήσεις και πλημμύρες σε πόλη της Τουρκίας
Συνολικά 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν από κατολισθήσεις και πλημμύρες που προκάλεσαν καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις σε κωμόπολη της βορειοανατολικής Τουρκίας.
Συνολικά 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον επτά τραυματίστηκαν από κατολισθήσεις και πλημμύρες που προκάλεσαν σφοδρές βροχοπτώσεις σε κωμόπολη της βορειοανατολικής Τουρκίας.
Σωστικά συνεργεία συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό δύο ανθρώπων που είναι παγιδευμένοι στα συντρίμμια σπιτιών και αυτοκινήτων μετά την καταστροφή που έπληξε την κωμόπολη Γκιουντογκντού στην επαρχία Ριζέ.
Ο δήμαρχος του Ριζέ, ο Χαλίλ Μπακιρτζί, δήλωσε πως πρόκειται για τη χειρότερη καταστροφή εδώ και δεκαετίες στην περιοχή.
Μεταξύ των νεκρών είναι ένα παιδί επτά ετών.
Οι σφοδρές βροχοπτώσεις είχαν αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν χείμαρροι και ποτάμια στην περιοχή και να σημειωθούν κατολισθήσεις στα γύρω βουνά.
Περίπου 20 σπίτια καταστράφηκαν και άλλα 100 υπέστησαν ζημιές. Περισσότερα από 50 οχήματα θάφτηκαν στη λάσπη ή παρασύρθηκαν από τα νερά των πλημμυρών.
Και άλλες κωμοπόλεις στην περιοχή ανέφεραν επίσης ζημιές· δρόμοι αποκλείστηκαν και σημειώθηκαν διακοπές στην ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γερμανικό
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο – Το είχαν σκάσει από τη φυλακή
- Άνοιξε η πλατφόρμα υπογραφών στην Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη – Ολόκληρη η Ιδρυτική Διακήρυξη
- Ολυμπιακός: Φωτογραφίες από το δείπνο του πρωταθλητή Ευρώπης (pics)
- Πολ vs Πολ: Ο ΜακΚάρτνεϊ συνάντησε τον Μεσκάλ σε μια κουβέντα με «άρωμα» Beatles
- Ο Τζόλης για τη μεταγραφή των ονείρων του: «Η Μπαρτσελόνα, αλλά ξέρω ότι δεν είναι ρεαλιστικό.
- Παραμένει πρώτη η AfD στη Γερμανία – Αντίθετοι οι πολίτες στην αύξηση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση