
Αναμέτρηση Ομπάμα με μία …dream team του ΝΒΑ
Μια «ομάδα όνειρο» ήταν το δώρο γενεθλίων για τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος είχε την Κυριακή την ευκαιρία να παίξει μπάσκετ με κάποιους από τους διασημότερους Αμερικανούς επαγγελματίες, όπως οι Κόμπε Μπράιαντ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά και ο βετεράνος Έρβιν «Μάτζικ» Τζόνσον.
Μια «ομάδα όνειρο» ήταν το δώρο γενεθλίων για τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος είχε την Κυριακή την ευκαιρία να παίξει μπάσκετ με κάποιους από τους διασημότερους Αμερικανούς επαγγελματίες, όπως οι Κόμπε Μπράιαντ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά και ο βετεράνος Έρβιν «Μάτζικ» Τζόνσον.
Ο Ομπάμα, μολονότι είχε ήδη γιορτάσει τα 49α γενέθλιά του με φίλους του στο Σικάγο, την περασμένη Τετάρτη, πήγε το μεσημέρι της Κυριακής σε ένα γήπεδο μπάσκετ ενός στρατιωτικού συγκροτήματος στην περιοχή της Ουάσινγκτον για να παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι.
Εκεί, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του Λευκού Οίκου, βρήκε να τον περιμένουν 16 νυν και πρώην πρωταθλητές όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο καλύτερος παίκτης (MVP) του NBA κατά τις δύο τελευταίες σεζόν.
Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος έπαιξε με τον 50χρονο πλέον «Μάτζικ» Τζόνσον, πέντε φορές πρωταθλητή με τους Λέικερς του Λος Άντζελες, με τον Κάρμελο Άντονι των Ντένβερ Νάγκετς αλλά και με την Μάγια Μουρ, δυο φορές πρωταθλήτρια στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα με τους Χάσκις του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Μιλγουόκι Μπακς – Μέμφις Γκρίζλις 131-115: Επιτέλους νίκη για τα «Ελάφια» (vid)
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 15χρονης για επίθεση σε τρεις ανήλικες στον Εύοσμο
- Το «ντόμινο» που μπορεί να φέρει στη Euroleague ο ΛεΝτέι – Οι περιπτώσεις των Πίτερς, Μπλόσομγκεϊμ και Χορντ
- Λέκκας για σεισμό στα Ιωάννινα: «Οι δονήσεις θα συνεχιστούν αλλά δεν ανησυχούμε»
- Η Μέριλ Στριπ δεν εμπνεύστηκε από την Άννα Γουίντουρ για τον ρόλο της Μιράντα Πρίστλεϊ αλλά από 2 άνδρες
- Πάσχα στην πόλη; 3+1 σημεία για να στηθεί η απόλυτη ηλιόλουστη γιορτή!
