Όσοι αγαπήσατε την ταινία «The Twilight Saga: Νέα Σελήνη» και είστε φανατικοί του είδους, θα πρέπει να φανείτε υπομονετικοί, μέχρι να προβληθεί η επόμενη ταινία της σειράς!
Το «Λυκόφως», η ταινία με τους φανατικού θαυμαστές που εξιστορεί μια ερωτική ιστορία ανάμεσα σε ένα βαμπίρ και μια κοπέλα και τις απίστευτες περιπέτειές του, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να δουν την τελευταία ταινία της σειράς.

Η εταιρία Summit Entertainment ανακοίνωσε πως το «The Twilight Saga:Breaking Dawn», μέρος 2ο θα προβληθεί τον Νοέμβριο του 2012, έναν ολόκληρο χρόνο μετά την πρεμιέρα του πρώτου μέρους.

Και οι δύο ταινίες βασίζονται στο τέταρτο και τελευταίο βιβλίο της Στέφανι Μέγιερ, το Breaking Dawn (Χαραυγή).
Σκηνοθέτης των ταινιών είναι ο Μπίλι Κόντον και φυσικά οι πρωταγωνιστές και ειδικά ο Ρόμπερτ Πάτισον, δεν αλλάζουν.

Πηγή: ΑΠΕ/Γερμανικό Πρακτορείο