Συνελήφθησαν 42 παράνομοι μετανάστες και επτά διακινητές στην Αλεξανδρούπολη
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από χθες, Τρίτη, επτά διακινητές και 42 παράνομοι μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη, οι οποίοι και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από χθες, Τρίτη, επτά διακινητές και 42 παράνομοι μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη.
Αστυνομικοί της ειδικής ομάδας δίωξης παράνομων μεταναστών εντόπισαν στην περιοχή Δορίσκου 42 μετανάστες.
Στο σημείο έφτασε ένα φορτηγό αυτοκίνητο ακολουθούμενο από ένα ΙΧ, ενώ ένα δεύτερο αυτοκίνητο περίμενε σε άλλο σημείο. Μέρος της ομάδας των παράνομων μεταναστών επιβιβάστηκαν στο φορτηγό, ενώ οι υπόλοιποι παρέμειναν στο σημείο εκείνο.
Στις Φέρες Έβρου ακινητοποιήθηκαν το φορτηγό και το πρώτο ΙΧ και στο Δορίσκο το τρίτο όχημα.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι το φορτηγό ήταν κλεμμένο και έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος.
Δύο από τους διακινητές έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες υποθέσεις και ένας για κλοπή, απόπειρα κλοπής οχήματος κ.λπ.
Οι παράνομοι μετανάστες κατέβαλαν για τη μεταφορά τους 1.000 ευρώ και μετά την άφιξή τους στην Αθήνα θα κατέβαλαν άλλα 1.200 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας
- ΥΠΕΞ: Επικαιροποίηση τηλεφωνικών γραμμών εκτάκτου ανάγκης για Έλληνες πολίτες σχετικά με την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
- Αλί Λαριτζανί: Ο έμπιστος του Χαμενεΐ που θα κινήσει τα νήματα μετά τον θάνατό του
- LIVE: Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός
- Κάγια Κάλας για τον θάνατο Χαμενεΐ: «Καθοριστική στιγμή στην ιστορία του Ιράν»
- Χτυπήθηκε και δεύτερο πλοίο στα Στενά του Ορμούζ
