
Υποψηφιότητα στην περιφέρεια Αττικής μελετά ο Αλέκος Αλαβάνος
Σκέψεις να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής διατυπώνει ο Αλέκος Αλαβάνος, θέλοντας να εκφράσει ένα πλατύ ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής της κυβέρνησης. Η κίνηση αυτή -εφόσον τελικά υλοποιηθεί- αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα στην ηγεσία του ΣΥΝ, η οποία βολιδοσκοπεί πρόσωπα ευρύτερης αποδοχής.
Σκέψεις να είναι υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής διατυπώνει ο
Αλέκος Αλαβάνος, φιλοδοξώντας να εκφράσει ένα πλατύ ρεύμα αμφισβήτησης
της πολιτικής της κυβέρνησης.
Κατά τον κ. Αλαβάνο, οι εκλογές του Νοεμβρίου δίνουν στους πολίτες τη δυνατότητα να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά της πολιτικής του ΔΝΤ και υπέρ της ανασυγκρότησης της χώρας σε άλλη κατεύθυνση.
Η κίνηση αυτή -εφόσον τελικά υλοποιηθεί-
αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα στην ηγεσία του ΣΥΝ, η οποία
βολιδοσκοπεί πρόσωπα ευρύτερης αποδοχής.
Όπως αναφέρεται στο Βήμα της Κυριακής, ήδη από πλευράς Τσίπρα γίνονται σκέψεις για μια υποψηφιότητα από τον ευρύτερο σοσιαλιστικό χώρο.
Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, έχει ήδη βολιδοσκοπηθεί ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Αλέξης Μητρόπουλος και οι ανεξάρτητοι βουλευτές (οι οποίοι εξελέγησαν με το ΠΑΣΟΚ) Σοφία Σακοράφα και Β.Οικονόμου.
Απαρατήρητη δεν έχει περάσει ούτε η συνάντηση που είχε στη Βουλή ο πρώην βουλευτής ΣΥΝ Γιάννης Δραγασάκης με τον ανεξάρτητο βουλευτή (εκλεγμένο με το ΠΑΣΟΚ) Γιάννη Δημαρά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα
- LIVE: Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε
- «Φέρτε μας το ευρωπαϊκό, θρύλε όλε σ’ αγαπώ…» (vid)
- Αποθέωση για τον Εβάν Φουρνιέ από τον κόσμο του Ολυμπιακού (vid)
- ΑΒ Βασιλόπουλος: 30 χρόνια «Τρόφιμα Αγάπης» για ένα τραπέζι γεμάτο για όλους
- Στο T-Center και ο Γιώργος Πρίντεζης (vid)