«Σε καλό δρόμο για τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ» είπε ο Κομνηνός
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Σούπερ Λίγκας, Πατρίκ Κομνηνός, μιλώντας
σε ραδιοφωνικό σταθμό για την εκλογή προέδρου
τόνισε ότι «νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο σε αυτό το κομμάτι. Οι
προηγούμενες εκλογές δεν είχαν αγωνία, γιατί υπήρχε ένας υποψήφιος που
εκλεγόταν ομόφωνα. Θεωρούμε πως την ερχόμενη Πέμπτη θα έχουμε ένα νέο
πρόεδρο στο συνεταιρισμό».
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Σούπερ Λίγκας, Πατρίκ Κομνηνός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣπορ Fm 94,6» για την εκλογή προέδρου τόνισε ότι «νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο σε αυτό το κομμάτι. Οι προηγούμενες εκλογές δεν είχαν αγωνία, γιατί υπήρχε ένας υποψήφιος που εκλεγόταν ομόφωνα. Θεωρούμε πως την ερχόμενη Πέμπτη θα έχουμε ένα νέο πρόεδρο στο συνεταιρισμό».
-Για την πιθανότητα να θέσει υποψηφιότητα ο Θοδωρής Ζαγοράκης και την περίπτωση Πηλαδάκη:
«Υπάρχει μία εκκρεμότητα για το κατά πόσο ο κ. Ζαγοράκης έχει το χρόνο και τη διάθεση να αναλάβει πρόεδρος, γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει τη δυνατότητα να ενώσει τους άλλους συλλόγους. Περιμένουμε κάποια εξέλιξη και από αυτό το μέτωπο.
»Οι πρόεδροι έχουν άγχος για να προετοιμάσουν τις ομάδες και τις εταιρείες τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Όσον αφορά τον Κώστα Πηλαδάκη, γίνονται αρκετές συζητήσεις. Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο αυτή τη στιγμή. Όσο πλησιάζουμε την Πέμπτη θα έχουμε πιο σαφή εικόνα».
-Για το ενδεχόμενο μελλοντικά ο πρόεδρος να είναι κάποιος τεχνοκράτης που δεν έχει άμεση σχέση με κάποιον σύλλογο:
«Στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα δουλεύουμε σε προεδροκεντρικά μοντέλα. Θα ήταν δύσκολο για τη λίγκα να μην έχει στο τιμόνι κάποιον άνθρωπο που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της ομάδας του και δεν είναι πρόεδρος ή ιδιοκτήτης».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
LIVE: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο γυναικών.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Bastide UTS στη Νιμ της Γαλλίας και το ρίχνει στο τραγούδι, δηλώνοντας μάλιστα πως το τένις τον... κέρδισε στο νήμα από τη Eurovision!
Έβγαλε ειδήσεις το σεμινάριο της ΚΕΔ για τους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League που έγινε το διήμερο 2-3 Απριλίου στην Αθήνα, Αρχισαν και τα σενάρια για τους νέους πίνακες διαιτητών
Το νέο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ παίρνει σάρκα και οστά, με το έργο να ξεκινά επί της ουσίας την Παρασκευή (3/4), με την υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα σε Ερασιτέχνη, γήπεδο και κυβέρνηση. Τι δήλωσαν Κουντούρης, Μώραλης, Τσιλιγγίρη και Χαρδαλιάς.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας