Δύο μεταγραφές πραγματοποίησε την Τετάρτη το πρωί ο Πανσερραϊκός. Πρόκειται για τον 27χρονο Κροάτη Βέλιμιρ Ράντμαν και τον Κώστα Μουσικάκη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας.

Παράλληλα, από την μακεδονικό σύλλογο έγινε γνωστό ότι η διοίκηση βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Μοχάμεντ Αμπουμπακαρί, για να επανενταχθεί στους «ερυθρόλευκους».

Οι Ράντμαν και Μουσικάκης εντάχθηκαν αμέσως στην αποστολή που αναχώρησε σήμερα το πρωί για τα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Πέρα από τους δύο νεοαποκτηθέντες, οι παίκτες που μετέχουν είναι οι: Τάντιτς, Ανάκογλου, Παπάζογλου, Βοσκόπουλος, Γεωργιάδης, Παντελιάδης, Γαλανόπουλος, Κόντος, Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Βοζίκης, Κάστρο, Σκάγκλια, Λεοζίνιο, Δαυίδ, Σαββίδης, Ζυγκερίδης, Τριανταφύλλου, Ασλανίδης, Μπίμπης, Μπέλο. Τις επόμενες ημέρες θα ενταχθούν οι Μπανγκουρά και Νόβοτα.

Ο Πανσερραϊκός θα δώσει εκεί τρεις φιλικούς αγώνες. Στις 17 και 21 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Πάφου και στις 24 Ιουλίου την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ