Ομαλοποιείται η διαδικασία για τη «νομιμοποίηση» των ημιυπαίθριων
Με τη δέσμευση ότι τα εκκαθαριστικά για τους ημιυπαίθριους θα σταλούν στις
πολεοδομίες, συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η «νομιμοποίηση» των
ημιυπαίθριων χώρων. Τα ΕΛΤΑ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για την καθυστέρηση, τονίζεται σε ανακοίνωση.
Με τη δέσμευση ότι τα εκκαθαριστικά για τους ημιυπαίθριους θα σταλούν
στις
πολεοδομίες, συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η «νομιμοποίηση» των
ημιυπαίθριων χώρων.
Τα ΕΛΤΑ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για την
καθυστέρηση, τονίζεται σε ανακοίνωση.
Συγκεκριμένα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία αναφέρουν:
«Σχετικά με το θέμα της αποστολής των δεμάτων με τα απαιτούμενα αυτοκόλλητα για τους ημιυπαίθριους χώρους, διευκρινίζεται ότι ο ΕΛΤΑ διαχειρίστηκε τη διακίνησή τους, στο εύλογο διάστημα των τριών (3) εργάσιμων ημερών για όλη τη χώρα (κατάθεση δεμάτων Τετάρτη απόγευμα 7/7, Πέμπτη 8/7 ημέρα γενικής απεργίας, Παρασκευή 9/7, Δευτέρα 12/7 και Τρίτη 13/7) και στο πλαίσιο της συμφωνίας με τον αποστολέα.»
Η πληρωμή στις τράπεζες των προστίμων για τους ημιυπαίθριους ξεκίνησε χθες, Δευτέρα, με αρκετή ταλαιπωρία για τους ιδιοκτήτες που έσπευσαν να τους «νομιμοποιήσουν».
Αξίζει να σημειωθεί ότι με το ειδικό έντυπο από τις πολεοδομίες, οι πολίτες μπορούν να πληρώνουν το πρόστιμο στις τράπεζες (μέσω ΔΙΑΣ), στις συνεταιριστικές τράπεζες, καθώς και στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος και στα ΕΛΤΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέοι διάλογοι που «καίνε» τα μέλη του κυκλώματος που εξαπατούσε τον ΕΦΚΑ
- Συνεδριάζει την Πέμπτη το Υπουργικό Συμβούλιο – Τι θα συζητηθεί
- Πού στην Ευρώπη αναπνέουμε πραγματικά καθαρό αέρα;
- Ο Κριστιάνο Τζούνιορ στα χνάρια του CR7: Δοκιμάζεται στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
- Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Άκαρπες οι έρευνες για τον δύτη – «Μάλλον πέρασε τα κάγκελα και τον τράβηξε μέσα»
- Ο Σάντσεθ προειδοποιεί: «Ο πόλεμος στο Ιράν θα έχει πολύ χειρότερες συνέπειες από αυτόν στο Ιράκ το 2003»
