Να απογραφούμε, αλλά όχι ως δημόσιοι υπάλληλοι, διευκρινίζουν οι δικαστικοί
Διευκρινίσεις για το θέμα της απογραφής των δικαστικών έδωσε μέσω του ΒΗΜΑ 99,5 ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαρ.Αθανασίου. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι οι δικαστικοί δεν αρνούνται την απογραφή, ωστόσο, ζητούν να απογραφούν για αυτό που πραγματικά είναι.
Διευκρινίσεις για το θέμα της απογραφής των δικαστικών έδωσε μέσω του
ΒΗΜΑ 99,5 ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαρ.Αθανασίου.
Ο
ίδιος ξεκαθάρισε ότι οι δικαστικοί λειτουργοί δεν αρνούνται την απογραφή, ωστόσο,
ζητούν να απογραφούν για αυτό που πραγματικά είναι.
Ο κ. Αθανασίου εξήγησε ότι στη φόρμα που έχουν στη διάθεσή τους οι δικαστικοί λειτουργεί με την ένδειξη «εργασιακή σχέση», δεν υπάρχει η κατηγορία για κρατικούς λειτουργούς, στην οποία θα μπορούσαν να ενταχθούν οι δικαστικοί λειτουργοί.
Ο πρόεδρος της Ένωσης σημείωσε ακόμα ότι οι δικαστικοί έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση και αναμένουν εξελίξεις στην υπόθεση.
«Έως ότου μπει στην ειδική φόρμα η ένδειξη ‘κρατικοί λειτουργοί’ συνιστούμε στα μέλη μας να μην απογραφούν» δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας λίγο αργότερα στο Mega.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γερμανία: Νομοσχέδιο για την ψηφιακή βία και τα πορνογραφικά deepfakes, μετά την καταγγελία ηθοποιού για «ψηφιακό βιασμό»
- Θεσσαλονίκη: Παιδάκι 2,5 ετών περιφερόταν μόνο του στο δρόμο – Συνελήφθη η μητέρα
- LIVE: Μπράιτον – Λίβερπουλ
- Συνάντηση Μητσοτάκη με Έλληνες που επαναπατρίσθηκαν μαζί με τα κατοικίδιά τους από τη Μέση Ανατολή
- ΠΑΟΚ: «Ρατσισμός είναι να μισείς κάτι, που τυχαία δεν είσαι» (pic)
- Τσακ Νόρις: Ποια είναι η περιουσία του και ποιοι οι κληρόνομοι
