Να απογραφούμε, αλλά όχι ως δημόσιοι υπάλληλοι, διευκρινίζουν οι δικαστικοί
Διευκρινίσεις για το θέμα της απογραφής των δικαστικών έδωσε μέσω του ΒΗΜΑ 99,5 ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαρ.Αθανασίου. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι οι δικαστικοί δεν αρνούνται την απογραφή, ωστόσο, ζητούν να απογραφούν για αυτό που πραγματικά είναι.
Διευκρινίσεις για το θέμα της απογραφής των δικαστικών έδωσε μέσω του
ΒΗΜΑ 99,5 ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαρ.Αθανασίου.
Ο
ίδιος ξεκαθάρισε ότι οι δικαστικοί λειτουργοί δεν αρνούνται την απογραφή, ωστόσο,
ζητούν να απογραφούν για αυτό που πραγματικά είναι.
Ο κ. Αθανασίου εξήγησε ότι στη φόρμα που έχουν στη διάθεσή τους οι δικαστικοί λειτουργεί με την ένδειξη «εργασιακή σχέση», δεν υπάρχει η κατηγορία για κρατικούς λειτουργούς, στην οποία θα μπορούσαν να ενταχθούν οι δικαστικοί λειτουργοί.
Ο πρόεδρος της Ένωσης σημείωσε ακόμα ότι οι δικαστικοί έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση και αναμένουν εξελίξεις στην υπόθεση.
«Έως ότου μπει στην ειδική φόρμα η ένδειξη ‘κρατικοί λειτουργοί’ συνιστούμε στα μέλη μας να μην απογραφούν» δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας λίγο αργότερα στο Mega.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Αλ-Σάραα κατέλαβε το μεγαλύτερο πετρελαϊκό κοίτασμα των Κούρδων
- Λουτσέσκου: «Αγαπώ τη νοοτροπία του Ζαφείρη», φανταστικός ο Χατσίδης»
- Έρχονται επιδόματα των 300 και 750 ευρώ – Δικαιούχοι και κριτήρια
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Γιόβιτς ανοίγει το σκορ για την «Ένωση» (vid)
- Αγρότες: Στην τελική ευθεία το ραντεβού με τον πρωθυπουργό – Οι κόκκινες γραμμές και ο «πάγος» του Μαξίμου
- LIVE: Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα

