Στον δρόμο της επιστροφής ο Λιανός στην ΚΑΕ Πανιώνιος
Τρεις όρους έβαλε ο Ηλίας Λιανός στους παράγοντες του Πανιωνίου, για να επαναδραστηριοποιηθεί στην «κυανέρυθρη» ΚΑΕ. Η αναμενόμενη εδώ και αρκετό καιρό συνάντηση πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα, Παρασκευή, σε πολύ καλό κλίμα, χωρίς να βγάλει πάντως την... είδηση.
Τρεις όρους έβαλε ο Ηλίας Λιανός στους παράγοντες του Πανιωνίου, για να επαναδραστηριοποιηθεί στην «κυανέρυθρη» ΚΑΕ. Η αναμενόμενη εδώ και αρκετό καιρό συνάντηση πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα, Παρασκευή, σε πολύ καλό κλίμα, χωρίς να βγάλει πάντως την… είδηση.
Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Ηλίας Λιανός ζήτησε:
«Να του δοθούν εγγράφως οι εγγυήσεις για τα ποσά που πρόκειται να βάλει στην ομάδα ο καθένας ξεχωριστά από τα μέλη του Δ.Σ.
Να επιβεβαιωθεί και στην πράξη το διοικητικό σχήμα ενόψει της νέας περιόδου. Σύμφωνα με τον Φάνη Γαλλή, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Γεράσιμος Βεντούρης, είναι θετικός στο να αναλάβει χρέη διευθύνοντα συμβούλου και
Να βελτιωθεί η οικονομική πρόταση από τη στιγμή που όλοι αναγνωρίζουν ότι το χρέος φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στη συγκέντρωση για τα Τέμπη στο Σύνταγμα ο Νίκος Ανδρουλάκης
- Χαλκιδική: 54χρονος κατέθεσε ότι τα οστά που βρέθηκαν σε παραλία είναι του πατέρα του – Τα είχε θάψει ο ίδιος
- Φάμελλος: Υπήρξε συντονισμένο σχέδιο μέσα από το Μαξίμου για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια για τα Τέμπη
- Ψάχνετε για δουλειά; Αυτοί είναι οι τομείς με τις περισσότερες κενές θέσεις στην ΕΕ
- Έντονη ανησυχία στο Υπουργείο Εξωτερικών για τις εξελίξεις στο Ιράν και την ευρύτερη Μέση Ανατολή
- Πόλεμος στο Ιράν: «Εξαιρετικά ανησυχητικές εξελίξεις» – Σε αυτοσυγκράτηση καλεί η Κομισιόν

