Την Τρίτη η επανέναρξη των απευθείας συνομιλιών Χριστόφια-Έρογλου
Αρχίζουν εκ νέου το απόγευμα της Τρίτης οι συνομιλίες του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου, στο πλαίσιο των απευθείας διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.
Αρχίζουν εκ νέου το απόγευμα της Τρίτης οι συνομιλίες του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου, στο πλαίσιο των απευθείας διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.
Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση μετά την αναβολή των συνομιλιών που ζήτησε ο κ.Χριστόφιας στις 3 Ιουνίου, λόγω δηλώσεων του Ντερβίς Έρογλου με τις οποίες αναιρούσε τη βάση των συνομιλιών.
Μετά από επαφές των συμβούλων των δύο ηγετών ο σύμβουλος του Γ.Γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό Αλεξάντερ Ντάουνερ ανακοίνωσε συμφωνία για επανάληψη των συνομιλιών «στη συμφωνημένη βάση των Ηνωμένων Εθνών».
Εντωμεταξύ, συνάντηση γνωριμίας είχε η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Λίζα Μπάτερχεϊμ με το κ.Χριστόφια εν όψει και της επανάληψης των συνομιλιών για το Κυπριακό.
Σε δήλωση μετά τη συνάντηση η κυρία Μπάτερχαϊμ ανέφερε ότι προσβλέπει σε συνεχή διάλογο με τον πρόεδρο Χριστόφια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μήνυμα Κακλαμάνη για την 25η Μαρτίου: Η συνέχεια του ’21 αποτελεί τη μεγαλύτερη τιμή για τον ιστορικό αγώνα των ηρώων του
- Τέμπη: Οργή των συγγενών για το χάος – Ασφυξία και καταγγελίες για την αίθουσα των 1,6 εκατ.
- Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν στο NBA ο Τζα Μοράντ
- Τέμπη: «Συνειδητό σχεδιασμό αποκλεισμού», καταγγέλλουν οι συγγενείς των θυμάτων – «Η κυβέρνηση συνεχίζει τον εμπαιγμό»
- Ο Άρης έγινε 112 ετών: Η κοινή ανάρτηση από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη (pics)
- Πώς ο Έπσταϊν προσπαθούσε να «σβήσει» το παρελθόν του online

