Στη Ζενίτ Καζάν ο Ριντ Πρίντι και όχι στον Ολυμπιακό
Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Ριντ Πρίντι στον Ολυμπιακό, έδωσε η Ζενίτ Καζάν, η οποία ανακοίνωσε τον παίκτη. Το όνομα του αμερικανού ακραίου ήρθε στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες, μετά την εμφάνιση ρωσικών και αμερικανικών δημοσιευμάτων που τον ήθελαν στους «ερυθρόλευκους». Φεύγει και ο Τίσερ...
Τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Ριντ Πρίντι στον Ολυμπιακό, έδωσε η Ζενίτ Καζάν, η οποία ανακοίνωσε τον παίκτη. Το όνομα του αμερικανού ακραίου ήρθε στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες, μετά την εμφάνιση ρωσικών και αμερικανικών δημοσιευμάτων που τον ήθελαν στους «ερυθρόλευκους». Ο 34χρονος παίκτης βέβαια έχει αγωνιστεί με την ομάδα του Πειραιά στο παρελθόν, τη σεζόν 2006-07.
Τα τρία τελευταία χρόνια ο Πρίντι αγωνιζόταν στην Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ, η κακή περυσινή σεζόν όμως, αλλά και το κλίμα της Σιβηρίας έκαναν τον αμερικανό να ψάχνει νέα ομάδα. Παρά τα όποια σενάρια που ήθελαν τον παίκτη να επιστρέφει στο λιμάνι, ο Πρίντι έμεινε στη Ρωσία, μετακομίζοντας πιο δυτικά, στο Καζάν και την πρωταθλήτρια Ζενίτ.
Οι ρώσοι με τη μεταγραφή αυτή αποκτούν μια εξαιρετική τριπλέτα των Παντελεϊμονένκο, Τετιούκιν και Πρίντι, η οποία αναμένεται… να είναι αχτύπητη, αφού ο αμερικανός είναι ένας από τους καλύτερους υποδοχείς, αλλά και σκόρερ. Ενδεικτικά είναι τα ποσοστά του, αφού σε 32 αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Ρωσίας κέρδισε 420 πόντους, έχοντας 61% άριστη υποδοχή, τη στιγμή που έμπειροι λίμπερο έχουν ποσοστά γύρω στο 66%.
Δύσκολα ο Τίσερ
Ανοιχτός σε νέες προτάσεις δήλωσε ο Σιμόν Τίσερ, δείχνοντας πως δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη χρονιά. Ο γερμανός πασαδόρος μιλώντας στο επίσημο σάιτ της γερμανικής ομοσπονδίας, έκανε λόγο για άλυτο ακόμα πρόβλημα με τα οικονομικά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει από το λιμάνι.
Ο Τίσερ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αντίχειρα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει μέρος στα παιχνίδια της Εθνικής του στο World League, γεγονός που όπως αναφέρει… «Η απογοήτευσή μου είναι μεγάλη, αφού δεν μπορώ να συμμετάσχω σε μια τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Οι συγγενείς και οι φίλοι μου μάλιστα αγόρασαν και εξτρα εισιτήρια για να με δούνε, αλλά…».
Αναφερόμενος στην επόμενη σεζόν και το αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, ο 28χρονος πασαδόρος ανέφερε: «Εχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Πρέπει όμως να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και τις αλλαγές που θα γίνουν στην ομάδα. Σκέφτομαι πάντως και άλλες εναλλακτικές…».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]
- Αταμάν: «Ήμασταν χάλια, δεν αξίζαμε τη νίκη»
- Λιγότερη δουλειά, περισσότερος τζόγος για την Gen Z

