Νεκρές δύο βρετανίδες τουρίστριες στη Νότιο Αφρική
Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στη Νότιο Αφρική μία μόλις ημέρα πριν την
έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς δύο βρετανίδες τουρίστριες
σκοτώθηκαν και άλλα 21 άτομα τραυματίστηκαν όταν το πούλμαν τους
ανατράπηκε σε γνωστό ορεινό δρόμο της χώρας.
Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στη Νότιο Αφρική μία μόλις ημέρα πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς δύο βρετανίδες τουρίστριες σκοτώθηκαν και άλλα 21 άτομα τραυματίστηκαν όταν το πούλμαν τους ανατράπηκε σε γνωστό ορεινό δρόμο της χώρας.
Το πούλμαν μετέφερε σχολικό γκρουπ από τη Βρετανία και τα θύματα είναι ηλικίας 19 ετών, ενώ ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
«Το πούλμαν ανατράπηκε λόγω του αέρα σε μία στροφή», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Λέοναρντ Σλάτι.
Στο πούλμαν επενέβαιναν 22 άτομα: ένας οδηγός από τη Ζιμπάμπουε, ένας ξεναγός από τη Νότιο Αφρική, 18 μαθητές και 2 καθηγητές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μετακινήσεις στη Νότιο Αφρική ήταν ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της οργανωτικής επιτροπής του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς στους ορεινούς δρόμους της χώρας, ειδικά στα σύνορα με Μοζαμβίκη και Σουαζιλάνδη, σημειώνονται συχνά τροχαία δυστυχήματα.
Η επιτυχία του Γιάκομπ Νέστρουπ στον Παναθηναϊκό, δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο. Θα χρειαστεί τη βοήθεια όλου του συλλόγου, από τον ιδιοκτήτη μέχρι τον πιο χαμηλόβαθμο εργαζόμενο.
Η Τότεναμ νίκησε με 1-0 την Έβερτον και έμεινε στην Premier League σε αντίθεση με τη Γουέστ Χαμ που υποβιβάστηκε παρά το 3-0 επί της Λιντς. Ποιοι πήραν τα τελευταία ευρωπαϊκά εισιτήρια…
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε στο «Τ-Center» για τον μεγάλο τελικό της Euroleague δείχνοντας τη στήριξη του στην ομάδα μπάσκετ – Χειροκροτήματα από τον κόσμο