Πρόωρα άκουσε τα «χρόνια πολλά» από τη Χίλαρι Κλίντον η βασίλισσα Ελισάβετ
Μία εβδομάδα πριν από το κανονικό έλαβε ευχετήριο μήνυμα από τις ΗΠΑ για τα 84 γενέθλια της η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ από λάθος του υπουργείο Εξωτερικών.
Μία εβδομάδα πριν από το κανονικό έλαβε ευχετήριο μήνυμα από τις ΗΠΑ η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ από λάθος του υπουργείο Εξωτερικών.
Σε μήνυμα εκ μέρους του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον μίλησε για την ειδική σχέση ανάμεσα στις δύο χώρες. Ακόμη εξήρε το πώς η πριγκίπισσα τότε Ελισάβετ συσπείρωσε τους Βρετανούς κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιο Πολέμου.
Ωστόσο οι ευχές ήρθαν πρόωρα. Παρά το ότι τα πραγματικά γενέθλια είναι στις 21 Απριλίου, ο επίσημος εορτασμός τους γίνεται ένα Σάββατο του Ιουνίου που καθορίζει η κυβέρνηση.
Αυτή τη χρονιά είναι το Σάββατο 12 Ιουνίου.
Το παλάτι του Μπάκιγχαμ, αναφέρει το BBC, μίλησε για ένα «ειλικρινές λάθος» ενώ ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε «καλύτερα μία εβδομάδα πριν παρά μετά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]
- Ντουπλάντις: «Ο Καραλής με πίεσε πολύ, απολαμβάνω να αγωνίζομαι εναντίον του» (vid)

