Σε ανυπέρβλητα εμπόδια αναφέρθηκε ο Γιαννάκης, μοίραζε συγχαρητήρια ο Ομπράντοβιτς
Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά την ήττα του
Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα του έπεσε θύμα
μεγάλης ανατροπής. «Δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια που βρήκαμε μέσα στο γήπεδο» είπε. Στον αντίποδα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα μπορούσε παρά να είναι
χαρούμενος για το ματς-μπολ τίτλου που απέκτησε ο Παναθηναϊκός.
Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα του έπεσε θύμα μεγάλης ανατροπής.
«Δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια που βρήκαμε μέσα στο γήπεδο. Θα συνεχίσουμε όμως να παλεύουμε για να τα ξεπεράσουμε» δήλωσε με νόημα ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων».
{{{ moto }}}
Ο «δράκος» δεν εξήγησε σε ποια εμπόδια αναφερόταν και όταν ρωτήθηκε εάν μιλούσε για τη διαιτησία, αρκέσθηκε να πει: «Δεν έχω κάτι να σάς πω κάτι…»
Στον αντίποδα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος για το ματς-μπολ τίτλου που απέκτησε ο Παναθηναϊκός αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο αυτό ήλθε:
«Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ζωής μου. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Όλοι έπαιξαν όσο μπορούσαν, όπως πχ ο Σπανούλης και ο Σαρούνας που στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, ήταν όμως οι καθοριστικοί στο δεύτερο».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
«Τέθηκε στο αρχείο» η έρευνα για την αμοιβή του Τονί Εστανγκέ καθώς αποδείχθηκε πως οι υποψίες οφείλονταν σε «νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα».
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας