Τη φανέλα με το νούμερο «10» θα φορέσει ο Σπ.Βούγιας για το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Ποδοσφαιρικά παπούτσια και τη φανέλα με τον αριθμό 10 θα φορέσει την προσεχή Δευτέρα 7 Ιουνίου ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας. Στόχος, η στήριξη του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Ποδοσφαιρικά παπούτσια και τη φανέλα με τον αριθμό 10 θα φορέσει την προσεχή Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 18.30 στο γήπεδο της Ριζούπολης «Γεώργιος Καμάρας» ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας.
Ο υφυπουργός θα συμμετάσχει σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, με σκοπό τη στήριξη του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Στον αγώνα θα λάβει μέρος η ποδοσφαιρική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ., στην οποία εκτός απο τον κ. Βούγια θα αγωνιστεί και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Μιχάλης Καψής.
«Αντίπαλοι» θα είναι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του ραδιοφωνικού σταθμού της «ΕΡΑ ΣΠΟΡ».
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Ίντερ – Πίζα
- Ο Λουίτζι Μαντζιόνε ξανά στο δικαστήριο για ακροαματική διαδικασία – Ακόμα στο τραπέζι η θανατική ποινή
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι οικογενειακές υποθέσεις, ιδίως όταν αφορούν ανήλικα παιδιά, δεν προσφέρονται για εκβιασμούς ή πολιτική εκμετάλλευση
- Ο Μουρίνιο άρχισε τα όργανα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης
- «Δεν ξέρω τι εννοούσα» – Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ διαλύει τις φήμες σχετικά με την αμφιφυλόφιλη σεξουαλικότητά του
- Ισπανία: Τα αίτια που προκάλεσαν τη σιδηροδρομική τραγωδία – Τι έδειξε το πρώτο πόρισμα


