
Η Ελλάδα δεν θα αποφασίσει για την αγορά γαλλικών φρεγατών εντός του 2010
H Ελλάδα δεν θα αποφασίσει φέτος για το αν θα αγοράσει έξι γαλλικές φρεγάτες Fremm, είπε ο υφυπουργός Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης στην γαλλική εφημερίδα Le Monde. H Ελλάδα θα μειώσει τις αμυντικές της δαπάνες, ως μέρος του προγράμματος της κυβέρνησης για έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση, σημείωσε.
H Ελλάδα δεν θα αποφασίσει φέτος για το αν θα αγοράσει έξι γαλλικές φρεγάτες Fremm, είπε ο υφυπουργός Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης στην γαλλική εφημερίδα Le Monde σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.
Ο κ. Μπεγλίτης σημείωσε ότι η Ελλάδα θα μειώσει τις αμυντικές της δαπάνες, ως μέρος του προγράμματος της κυβέρνησης για έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση.
Ο υφυπουργός είπε επίσης ότι οι συνομιλίες με την Γαλλία σχετικά με τις φρεγάτες συνεχίζονται αλλά πρόσθεσε: «Η συνέχιση των συνομιλιών δεν σημαίνει ότι θα επιτευχθεί συμφωνία. Δεν θα ληφθεί απόφαση το 2010».
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου -σημειώνει το Reuters- η συμφωνία για τις φρεγάτες Fremm μπορεί να ανέλθει στα 2,5 δισ. ευρώ περίπου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σεξ σε εξωτερικούς χώρους, αναρρίχηση και Τότεναμ: Η συναγή για τον τέλειο Γιου Νέσμπε
- Video games: Πες μου τι παίζεις να σου πω ποιος είσαι
- Στον πάτο του ΟΟΣΑ οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα – Πληρωνόμαστε 21% λιγότερο από ό,τι το 2010
- «Όχι άλλο αμερικανικό κάρβουνο!» – Οι σύμμαχοι γυρίζουν την πλάτη στην αμερικανική ενέργεια
- ΝΑΤΟ: Η σχέση Ρούτε-Τραμπ ανησυχεί τους Ευρωπαίους – Πιστεύουν ότι υπονομεύει τη θέση τους στον κόσμο
- Στην ταινία «52 Blue» ένας Ινδός άνδρας ξεκινά ένα ταξίδι για να συναντήσει τον Λιονέλ Μέσι



