
Κλειστό την Κυριακή το τμήμα Φάληρο-Ταύρος του Ηλεκτρικού
Κλειστό θα παραμείνει την Κυριακή 9 Μαΐου το τμήμα Φάληρο-Ταύρος του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, λόγω εργασιών ανακαίνισης της γραμμής των ΗΣΑΠ. Θα αποδοθεί ξανά στην κυκλοφορία τη Δευτέρα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση δοκιμαστικών δρομολογίων.
Κλειστό θα παραμείνει την Κυριακή 9 Μαΐου το τμήμα Φάληρο-Ταύρος του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου, λόγω εργασιών ανακαίνισης της γραμμής των ΗΣΑΠ.
Το τμήμα αυτό θα αποδοθεί ξανά στην κυκλοφορία τη Δευτέρα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση δοκιμαστικών δρομολογίων.
Υπενθυμίζεται επίσης ότι οισυρμοί που κινούνται από την Κηφισιά με προορισμό τον Πειραιά δεν κάνουν στάση στους σταθμούς Ν. Ιωνία, Κάτω Πατήσια και Αγιο Νικόλαο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Investigations Into Lefkada Sea Drone Continue
- Παίζει κανονικά το ματς με την Μπασκόνια η Βαλένθια – Πώς θα παραταχθούν οι «νυχτερίδες»
- Καλλιθέα: Πυροβόλησαν γυναίκα έξω από κατάστημα – Συνελήφθη ο δράστης
- Συμπλοκή με έναν νεκρό από πυροβολισμό στη Θεσσαλονίκη – Πέταξαν τη σορό στον ποταμό Λουδία
- Άννα Πρέλεβιτς: Γέννησε δίδυμα, πριν 18 μέρες και το αποκαλύπτει ανήμερα της γιορτής της μητέρας
- Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: Αποδεδειγμένα ζει στην εικονική πραγματικότητα των excel του «επιτελικού κράτους»