
Coca-Cola 3Ε : Κορυφαία εταιρεία στην έκδοση απολογισμού εταιρικής κοινωνικής ευθύνης
Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως έλαβε διάκριση από μία διεθνή ομάδα επενδυτών από 13 χώρες για την ηγετική της θέση στην αποτύπωση της περιβαλλοντικής, κοινωνικής και εταιρικής της διακυβέρνησης. Επιπλέον, στην εταιρεία απονεμήθηκε έπαινος για την παραγωγή μίας «υψηλής ποιότητας έκθεσης βιωσιμότητας, η οποία αποδείχθηκε χρήσιμη για τους επενδυτές», κατά το 2009. Τα μέλη της […]
Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως έλαβε διάκριση από μία διεθνή ομάδα επενδυτών από 13 χώρες για την ηγετική της θέση στην αποτύπωση της περιβαλλοντικής, κοινωνικής και εταιρικής της διακυβέρνησης. Επιπλέον, στην εταιρεία απονεμήθηκε έπαινος για την παραγωγή μίας «υψηλής ποιότητας έκθεσης βιωσιμότητας, η οποία αποδείχθηκε χρήσιμη για τους επενδυτές», κατά το 2009.
Τα μέλη της ομάδας των επενδυτών, που διαχειρίζονται κεφάλαια άνω των 2,1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, έχουν προσυπογράψει τις «Αρχές Υπεύθυνων Επενδύσεων» του ΟΗΕ , που υποστηρίζουν τους στόχους που έχει θέσει το Παγκόσμιο Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών (UNGC- United Nations Global Compact) για βιώσιμη ανάπτυξη.
Κατά την αξιολόγηση των εκθέσεων ΕΚΕ για το 2009 των εταιρειών που περιλαμβάνονται στο UNGC, οι διεθνείς επενδυτές έκριναν ότι μόνο 44 από τις 130 συμμετοχές πληρούν τα κριτήρια για να χαρακτηριστούν ως «Αξιοσημείωτες» ως προς την «Έκδοση Απολογισμού».
Από το 2005, η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναγνωρίζεται κάθε χρόνο από το Παγκόσμιο Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) ως «Αξιοσημείωτη» και είναι η μόνη ελληνική εταιρεία που έχει αναδειχθεί σε ηγετικό επίπεδο στον συγκεκριμένο τομέα.
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον έχει συνυπογράψει το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ, μία στρατηγική πρωτοβουλία για επιχειρήσεις που δεσμεύονται να δραστηριοποιούνται και να χαράζουν τη στρατηγική τους σύμφωνα με δέκα διεθνείς αρχές που αφορούν σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εργασίας, περιβάλλοντος και καταπολέμησης της διαφθοράς.
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα δημοσιεύσει την ετήσια έκθεση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τη Δευτέρα 3 Μαΐου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί αυξάνονται τα προβλήματα συμπεριφοράς στους σκύλους που ζουν στην πόλη;
- Ο CEO της Euroleague θα συζητήσει με 8 ομάδες για νέο συμβόλαιο
- Καβάλα: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο AT
- Οι Αθώοι: Η ώρα της καταδικαστικής απόφασης πλησιάζει
- «Επιχείρηση συγκάλυψη» από την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές – Σφυροκόπημα από την αντιπολίτευση
- Κίνα: Hotpot, τσάι με φυσαλίδες και αθλητικά ρούχα – Το «made in China» τρεντάρει στις διεθνείς αγορές
- Χρυσοχοΐδης: Νομοθετική ρύθμιση για ηλεκτρικά πατίνια προανήγγειλε
- Στον ανακριτή οι 3 συλληφθέντες για τη δολοφονία του 36χρονου στη Νέα Μάκρη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442