GP Κίνας 2010: Νέα pole position του Sebastian Vettel
Ο Γερμανός εξασφάλισε την πρώτη θέση εκκίνησης και στη Σαγκάη, εμπρός από τον M. Webber. Διαβάστε περισσότερα εδώ και δείτε τις φωτογραφίες.
Στην πρώτη θέση της εκκίνησης του GP Κίνας, 4ου φετινού αγώνα της Formula 1, θα παραταχθεί ο Sebastian Vettel καθώς κατέκτησε με έναν επιβλητικό γύρο την τρίτη φετινή του pole position, στις δοκιμές κατάταξης στη Σαγκάη.
Ο Mark Webber ολοκλήρωσε την κυριαρχία της Red Bull, καθώς εξασφάλισε τη δεύτερη θέση της εκκίνησης του αγώνα (Κυριακή 18/04, 10:00 π.μ., Alpha).
Από τη δεύτερη σειρά θα εκκινήσουν οι Fernando Alonso (Ferrari) και Nico Rosberg (Mercedes) και από την τρίτη οι δύο McLaren-Mercedes των πρωταθλητών Jenson Button και Lewis Hamilton, καθώς η αγγλική ομάδα δεν έβγαλε στην επιφάνεια τη δυναμική που είχε δείξει στις δοκιμές.
Οι Felipe Massa (Ferrari) και Robert Kubica (Renault) θα εκκινήσουν από την τέταρτη σειρά, ενώ την πρώτη δεκάδα κλείνουν οι Michael Schumacher (Mercedes) και Adrian Sutil (Force India).
Διαβάστε περισσότερα εδώ και δείτε αναλυτικά τη σειρά εκκίνησης του GP Κίνας, καθώς και τις φωτογραφίες από τη Σαγκάη.
auto.in.gr
- Ο Τραμπ εύχεται «ευτυχισμένα Χριστούγεννα» ακόμα και στα «αποβράσματα της ριζοσπαστικής αριστεράς»
- Ρωσία: Η αεράμυνα κατέρριψε 25 ουκρανικά drones που κατεθύνονταν στη Μόσχα
- Υεμένη: Συμφωνία ανταλλαγής πτωμάτων και αιχμαλώτων ανάμεσα στις αντιμαχόμενες πλευρές
- Βολιβία: Κινητοποιήσεις εργαζομένων στα ορυχεία εναντίον της κατάργησης των επιδοτήσεων στα καύσιμα
- Συρία: Αεροπορικοί βομβαρδισμοί της Ιορδανίας εναντίον κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών
- Ονδούρα: Η κυβέρνηση Τραμπ «συνεχάρη» τον εκλεκτό της νέο πρόεδρο της χώρας