Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων
Μετεμποδίων οι μετακίνησεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων από εργαζομένους πολλών κλάδων που αντιδρούν στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης. Στάση εργασίας σε λεωφορεία, ΗΣΑΠ, τραμ και τρόλεϊ από τις 11:00 μέχρι τις 17:00. Για δεύτερη ημέρα απεργούν οι οδηγοί ταξί.
Μετεμποδίων σήμερα, Πέμπτη,οι μετακίνησεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων από εργαζομένους πολλών κλάδων που αντιδρούν στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης. Στάση εργασίας σε λεωφορεία, ΗΣΑΠ, τραμ και τρόλεϊ από τις 11:00 μέχρι τις 17:00. Δεύτερη ημέρα απεργίας για τους οδηγούς ταξί.
Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίαςτης ΟΛΜΕ έξω από το υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι, αντιδρώντας στις ρυθμίσεις που προβλέπονται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας. Η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης.
Την ίδια ώρα, εργαζόμενοι της Περιφέρειας Αττικής θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Κλαυθμώνος και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών και στη Βουλή.
Στις 12:00 θα συγκεντρωθούν έξω από τη Βουλή και οι νοσοκομειακοί γιατροί, διαμαρτυρόμενοι για το φορολογικό νομοσχέδιο.
Έξω από τη Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών στην οδό Χαλκοκονδύλη 31 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίαςστις 12 το μεσημέρι από την Πρωτοβουλία Ανέργων Δασικού Χώρου.
Στις 5 το απόγευμα οι οδηγοί ταξί θα συγκεντρωθούν έξω από τον Σύνδεσμο Αυτοκινητιστών Ταξί στην οδό Μάρνης 17 στην πλατεία Βάθης.
Στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή για την απελευθέρωση του Μάριου Ζ. που συμμετείχε στην πορεία της 11ης Μαρτίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακίνητα: Γιατί πολυτελείς κατοικίες μένουν απούλητες
- Γλυφάδα: 11 ημέρες νοσηλεύτηκε στο Δρομοκαΐτειο ο 46χρονος που σκότωσε μάνα και πατέρα
- Lost & Found: Μια παράσταση για την ελευθερία της μετανάστευσης στο Altera Pars
- Σέρρες: «Υπουργείο Παιδείας και Περιφερειακή Διεύθυνση γνώριζαν και δεν έκαναν τίποτα» για την καθηγήτρια
- Καιρός: Έρχονται ακόμη δύο κύματα κακοκαιρίας μέσα στην εβδομάδα – Red code για έντονα φαινόμενα σήμερα στην Κρήτη
- Αρκάς: Το αυγό του φιδιού
