Η Κριστιάν Αμανπούρ αποχωρεί από το CNN μετά από 27 χρόνια
Η Κριστιάν Αμανπουρ, η διάσημη για τις πολεμικές ανταποκρίσεις της δημοσιογράφος του CNN, υπέγραψε με το τηλεοπτικό δίκτυο ABC όπου θα αναλάβει την παρουσίαση της κυριακάτικης πολιτικής εκπομπής This Week. Η 52χρονη Αμανπούρ αποχωρεί από το CNN μετά από 27 χρόνια συνεργασίας.
2
Η Κριστιάν Αμανπουρ, η διάσημη για τις πολεμικές ανταποκρίσεις της δημοσιογράφος του CNN, υπέγραψε με το τηλεοπτικό δίκτυο ABC όπου θα αναλάβει την παρουσίαση της έγκυρης κυριακάτικης εκπομπής This Week.
Η 52χρονη Αμανπούρ αποχωρεί από το ειδησεογραφικό δίκτυο CNN μετά από 27 χρόνια συνεργασίας.
Η Κριστιάν Αμανπούρ θα έμοιαζε ασυνήθιστη επιλογή για την παρουσίαση μίας εκπομπής που είναι κατ εξοχήν αφιερωμένη σε συζητήσεις επί πολιτικών και εσωτερικών θεμάτων. Αυτό όμως μπορεί να αποτελεί μία πραγματική ευκαιρία.
«Με την Κριστιάν έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε στο κοινό μας με κάτι διαφορετικό τα πρωϊνά της Κυριακής» δήλωσε ο πρόεδρος του ABC Ντέιβιντ Γουέστιν.
Η ίδια η Αμανπούρ δηλώνει κατενθουσιασμένη από την πρόκληση, τονίζοντας ότι είναι «ευκαιρία μιας ζωής».
«Είναι μια ευκαιρία να εξηγήσουμε τα εσωτερικά θέματα και τι επιπτώσεις έχουν στον υπόλοιπο κόσμο. Πάντα προσπαθούσα να κάνω τα εξωτερικά νέα λιγότερο… εξωτερικά» αναφέρει.
Η 52χρονη Αμανπούρ, η οποία έγινε διάσημη με την κάλυψη του πολέμου του Κόλπου το 1990 ως ανταποκρίτρια του CNN, θα συνεργάζεται και με τον τομέα διεθνών θεμάτων του ABC.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λακωνία: Βίντεο ντοκουμέντο με γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα στον δρόμο, προτού αφήσει την τελευταία της πνοή
- «Ο Τελευταίος Αντάρτης» επιστρέφει στο Θέατρο Άβατον για 8 παραστάσεις
- Η λιτότητα της ΕΠΟ ξεκινά από τη διαιτησία
- Συνταγή: Πασχαλινά κουλουράκια
- Από τη Ναζιστική Γερμανία στις ΗΠΑ του Τραμπ: Γιατί πάνω από 1 εκατ. Ευρωπαίοι δικηγόροι βλέπουν να κινδυνεύουν οι Αμερικανοί συνάδελφοί τους
- Βρετανία: Αστυνομικοί παράτησαν σακίδιο με όπλα έξω από την κατοικία του δημάρχου του Λονδίνου
- Ο γόρδιος δεσμός του «Εξοικονομώ» για τις πολυκατοικίες
- Οκτώ λόγοι για να βάλεις το τρέξιμο στη ζωή σου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442