Το βιβλιοπωλείο Κίνητρο και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου, που κέρδισε το Βραβείο Αναγνωστών 2009 του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010, στις 20:00 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο Κίνητρο (Δημώνακτος 9, Ν. Κόσμος). Ο συγγραφέας θα παρουσιάσει το βιβλίο του και θα συνομιλήσει με το κοινό.
Το βιβλιοπωλείο Κίνητρο και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου, που κέρδισε το Βραβείο Αναγνωστών 2009 του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010, στις 20:00 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο Κίνητρο (Δημώνακτος 9, Ν. Κόσμος).
Ο συγγραφέας θα παρουσιάσει το βιβλίο του και θα συνομιλήσει με το κοινό.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.