Αναβάθμιση στις συνδέσεις ADSL του ΟΤΕ
Οι συνδέσεις ADSL του ΟΤΕ που λειτουργούν σήμερα στα 8 Mbps θα μετατραπούν αυτόματα και χωρίς επιβάρυνση σε συνδέσεις των 24 Mbps όταν ολοκληρωθεί η νέα αναβάθμιση στο δίκτυο της εταιρείας.
Οι συνδέσεις ADSL του ΟΤΕ που λειτουργούν σήμερα στα 8 Mbps θα μετατραπούν αυτόματα και χωρίς επιβάρυνση σε συνδέσεις των 24 Mbps όταν ολοκληρωθεί η νέα αναβάθμιση στο δίκτυο της εταιρείας.
Μελλοντικά ο ΟΤΕ θα προσφέρει συνδέσεις σε δύο μόνο ταχύτητες, 2 Mbps ή 24 Μbps.
Για τις συνδέσεις που λειτουργούν σήμερα στα 2 Mbps, η ταχύτητα καταφόρτωσης (downlink) παραμένει η ίδια, ωστόσο η ταχύτητα αναφόρτωσης (uplink) διπλασιάζεται στα 512 Kbps.
Όσοι έχουν ήδη συνδέσεις στα 24 Mbps «θα επωφεληθούν από τη νέα ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική που θα ανακοινωθεί κατά την έναρξη των αναβαθμίσεων» αναφέρει ανακοίνωση του ΟΤΕ.
Η αναβάθμιση αφορά τους υφιστάμενους και τους νέους πελάτες, οικιακούς και εταιρικούς, λιανικής και χονδρικής.
Πάντως η αναβάθμιση των ταχυτήτων πρόσβασης που σχεδιάζει ο ΟΤΕ στην αγορά χονδρικής έχουν τεθεί σε δημόσια διαβούλευση από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) μέχρι τις 22 Μαρτίου.
- Αναγκαστική προσγείωση για Boeing 777 στην Ουάσινγκτον – Γνωστό το πρόβλημα με το κάλυμμα του κινητήρα
- Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]
- Γερμανία: Πέντε συλλήψεις για φερόμενη προετοιμασία επίθεσης σε Χριστουγεννιάτικη αγορά
- Συρία: Έκρηξη σε διυλιστήρια πετρελαίου – Επιχειρήσεις των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο]
- Η Συρία καταδικάζει την «τρομοκρατική» επίθεση με θύματα Αμερικανούς στρατιώτες
- ΟΗΕ: Έξι κυανόκρανοι νεκροί σε επίθεση στο Σουδάν
