
Σε 3D θα γυριστεί ο νέος Σπάιντερμαν
Ο νέος Σπάιντερμαν θα «αναρριχηθεί» στις κινηματογραφικές αίθουσες σε 3D τον Ιούλιο του 2012, ανακοίνωσε ο Τζεφ Μπλέικ, πρόεδρος της Sony Pictures Worldwide Marketing and Distribution. Σκηνοθέτης ανέλαβε ο Μαρκ Γουέμπ.
2
Ο νέος Σπάιντερμαν θα «αναρριχηθεί» στις κινηματογραφικές αίθουσες σε 3D τον Ιούλιο του 2012, ανακοίνωσε ο Τζεφ Μπλέικ, πρόεδρος της Sony Pictures Worldwide Marketing and Distribution.
Τα γυρίσματα της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ήρωα πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στο 2010, σε σκηνοθεσία του Μαρκ Γουέμπ (σκηνοθέτης του 500 μέρες με τη Summer) και σενάριο του Τζέιμς Βάντερμπιλτ.
Παραγωγοί της ταινίας –ο τίτλος της οποίας δεν έχει οριστεί ακόμα– θα είναι οι Aβι Aραντ και Λόρα Ζίσκιν.
O Τζ.Μπλέικ αναφέρει: «ο Σπάιντερμαν είναι η απόλυτη καλοκαιρινή κινηματογραφική εμπειρία και είμαστε ενθουσιασμένοι που οι δημιουργοί της ταινίας θα την παρουσιάσουν σε 3D.
Ο Σπάιντερμαν είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες στον κόσμο και είμαστε σίγουροι ότι το κοινό ανυπομονεί να ανακαλύψει το όραμα του Μαρκ για τον Πήτερ Πάρκερ και το franchise».
Πολλά ονόματα έχει ακουστεί ότι θα αναλάβουν τον ρόλο του Πήτερ Πάρκερ. Ο Λόγκαν Λέρμαν, πρωταγωνιστής του Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι: Η Κλοπή της Αστραπής δήλωσε πριν από μερικές ημέρες ότι η παραγωγή τον προσέγγισε για τον ρόλο του Σπάιντερμαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιταλία: Παγώνια προκαλούν εμφύλιο σε χωριό – «Δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε από τις κραυγές»
- Άνδρος: Το χρονικό της βύθισης του «CORSAGE C» – Ο πλοίαρχος αποκοιμήθηκε στο πηδάλιο – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σταύρο Τσώχο: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του»
- Συνεργασία του δήμου Αλεξανδρούπολης με πόλεις της Γερμανίας
- Δυναμική παρέμβαση φοιτητών στο Μέγαρο Μαξίμου – «Τα σχέδια για αναθεώρηση του άρθρου 16 δεν θα περάσουν»
- Κρήτη: «Φύγε, θα γίνει το κακό» – Οι εκκλήσεις της οικογένειας στον 20χρονο μετά το θανατηφόρο τροχαίο το 2023



