Η νέα Williams FW32 στη Βαλένθια
Ντεμπούτο του νέου μονοθεσίου της Williams σε αγωνιστικό ρυθμό και του Rubens Barrichello με τη νέα του ομάδα στις δοκιμές της ισπανικής πίστας.
2
Στις δοκιμές της Formula 1 στη Βαλένθια της Ισπανίας αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό η νέα Williams FW32. Το μονοθέσιο είχε πατήσει πίστα για πρώτη φορά στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας στο Σίλβερστοουν, για να ελεγχθεί η καλή λειτουργία των συστημάτων του.
Το νέο μονοθέσιο της ομάδας του Γκροβ για το 2010 έχει σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές, με κυριότερη το ανυψωμένο ρύγχος. Είναι σχεδιασμένη εν λευκώ, από την κορυφή ως τα νύχια. Είναι νέο μονοθέσιο από την άποψη της αεροδυναμικής είπε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Sam Michael.
Στο Σίλβερστοουν στο κόκπιτ βρισκόταν ο νεαρός Nico Hulkenberg, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος στη F1. Σήμερα τα καθήκοντα των δοκιμών ανέλαβε ο Rubens Barrichello, στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.
Στο μεταξύ, λίγες μέρες νωρίτερα η Williams ανακοίνωσε ότι για τη θέση του δοκιμαστή υπέγραψε τον Φινλανδό Valtteri Bottas. Ο 20χρονος ήταν πέρσι πρωταγωνιστής στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα F3 Euroseries (όπου φέτος είναι το φαβορί) και έχει manager τον πρώην πρωταθλητή Mika Hakkinen.
auto.in.gr
- Σερβία: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο υπουργός Εσωτερικών Ιβιτσα Ντάτσιτς
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Θα xτυπούν ψηφιακή κάρτα μέσα στο 2026
- Ολοκληρώθηκε το παζλ: Οι 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Champions League
- Γιουβέντους – Γαλατασαράι 3-2 στην παράταση (κ.δ. 3-0): Πάλεψε η Γιούβε, αλλά πέρασαν οι Τούρκοι (vids)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ του Champions League (vids)
- Δημοκρατικοί καταγγέλλουν πως αποκρύφθηκαν έγγραφα της υπόθεσης Έπσταϊν που αφορούσαν τον Τραμπ
