Συναγερμός στο «Μακεδονία» μετά από τηλεφώνημα για βόμβα σε αεροπλάνο
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, όταν έγινε γνωστό ότι αεροσκάφος της τουρκικής Sun Express, που εκτελούσε πτήση από Στουγκάρδη προς Σμύρνη, ζήτησε να προσγειωθεί στο «Μακεδονία» μετά από τηλεφώνημα για βόμβα. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε τελικά στις 17.58 χωρίς πρόβλημα. Τελικά επρόκειτο για φάρσα.
2
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, όταν έγινε γνωστό ότι αεροσκάφος της τουρκικής Sun Express, που εκτελούσε πτήση από Γερμανία στην Τουρκία, ζήτησε να προσγειωθεί στο «Μακεδονία» μετά από τηλεφώνημα για βόμβα.
Το αεροπλάνο προσγειώθηκε τελικά στις 17.58 χωρίς πρόβλημα.Το αεροπλάνομετέφερε69 επιβάτες.
Οι Αρχές πραγματοποίησαν έρευνες στο εσωτερικότου αεροσκάφους και ελέγχους στους επιβάτες, για να αποδειχθεί τελικά ότι επρόκειτο για φάρσα.
Tο αεροπλάνο συνέχισε αργότερα το ταξίδι του.
Στην ανακοίνωση της ΥΠΑ σημειώνεται ότι οι υπηρεσίες ελέγχου εναερίου κυκλοφορίας του αεροδρομίου «Μακεδονία» ενημερώθηκαν από τις αντίστοιχες υπηρεσίες του αεροδρομίου των Σκοπίων, ότι ο κυβερνήτης του αεροσκάφους της Sun Express, δέχθηκε μέσω του κινητού του τηλεφώνου, απειλή για την ζωή του και ζήτησε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βραζιλία: Τουλάχιστον 30 τραυματίες από κεραυνό σε διαδήλωση υποστηρικτών του Μπολσονάρου
- Κοντά σε νέα εποχή η Λίβερπουλ: «Απολύεται ο Σλοτ, τον αντικαθιστά ο Αλόνσο»
- Λέπρα: Όχι απλώς υπάρχει, αλλά πρέπει να τύχει περισσότερης προσοχής
- Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: Είμαι θυμωμένη, αλλά δεν έχω ευχηθεί το κακό κανενός – Δικαιοσύνη ζήτησα
- Σέρρες: Σε αναστολή καθηκόντων η καθηγήτρια που φίμωσε μαθητή – «Σοβαρή διοικητική παράβλεψη» λέει το υπουργείο Παιδείας
- Μπενίτεθ: «Αξίζαμε να νικήσουμε»

