Swing, latin και άλλες μουσικές θεραπείες από την Εύα Κοτανίδη, με ελεύθερη είσοδο στο Half Note Jazz Club!
Μικρή αλλαγή αυτή την εβδομάδα στο Half Note Jazz Club, καθώς οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του Curtis Fuller από 15-21 Ιανουαρίου, αναβάλλονται λόγω ραγδαίας εξέλιξης στην υγεία της γυναίκας του.

Ετσι, το γνωστό μουσικό στέκι φιλοξενεί την Εύα Κοτανίδη, για μερικές παραστάσεις (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Με τη φωνή και τα γαλλικά της Εύας Κοτανίδη συστηθήκαμε το 2006 μέσα από τους gypsy swing ρυθμούς των Hot Club de Grèce. Τρία χρόνια μετά, η Εύα είναι πάλι εδώ με φρέσκια διάθεση, καινούργια παρέα και… πολλές άγνωστες λέξεις (αλλά μιλάει κι ελληνικά – δε θα έχετε κανένα πρόβλημα!).
Οι Apples μαζί με την Εύα, έχουν ετοιμάσει ένα πακέτο απόδρασης από την καθημερινότητα (κάτι σαν μουσικό spa), το οποίο υπόσχεται swing, latin και άλλες μουσικές θεραπείες.
Με προέλευση τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία (και άλλα μέρη που ίσως ανακαλύψουν καθοδόν), αλλά και την πολύτιμη συμβολή των Edith Piaf, Serge Gainsbourg, Koop, Luz Casal, Norah Jones, Jacques Brel, Antônio Carlos Jobim και πολλών άλλων.
Ρυθμούς και όργανα, κρατούν και παίζουν:
Μάνος Λούτας, Στέλλα Γκούσκου, Αποστόλης Λεβεντόπουλος, Κωστής Βαζούρας, και Κωστής Κοπανάρης

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Δευτέρα έως Σάββατο ώρα έναρξης 22:30
Κυριακή ώρα έναρξης στις 21:00
Περισσότερα στο http://www.halfnote.gr/