
Πρεμιέρα στην Αθήνα για το «Up in the Air» με τον Τζ.Κλούνεϊ
Το Up in the Air, η ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Κλούνεϊ που «σαρώνει» τα βραβεία των ενώσεων κριτικών και κινηματογραφιστών στις ΗΠΑ έκανε την Τρίτη την ελληνική πρεμιέρα της στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος.
2
Το Up in the Air, η ταινία με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Κλούνεϊ που «σαρώνει» τα βραβεία των ενώσεων κριτικών και κινηματογραφιστών στις ΗΠΑ έκανε την Τρίτη την ελληνική πρεμιέρα της στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος.
Η ταινία παρακολουθεί τον Ράιαν, έναν άνδρα που σπίτι τουέχει τα αεροδρόμια και δουλειά του τις… απολύσεις. Ο Ράιαν θα κληθεί να εγκαταλείψει τον τρόπο ζωής του εξαιτίας του Διαδικτύου, με αποτέλεσμα νααναθεωρήσει τον τρόπο της ζωής του.
Το φιλμ έχει λάβει σειρά βραβείων από ενώσεις κριτικών και κινηματογραφιστών στις ΗΠΑ, είναι υποψήφιο για έξι Χρυσές Σφαίρες και αναμένεται να παίξει και στα Όσκαρ.
Ιδιαίτερη μνεία και αρκετά βραβεία έχουν λάβει το σενάριο της ταινίας και η ερμηνείες των πρωταγωνιστών της (Τζορτζ Κλούνεϊ, Αννα Κέντρικ, Βέρα Φαρμίγκα).
Διαβάστε περισσότερα για την ταινία
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αντετοκούνμπο: «Ήμουν μπατίρης, σε μια χρονιά έβγαλα 120 εκατ.»
- Ανδρουλάκης: Μήνυση κατά Γεωργιάδη για συκοφαντική δυσφήμηση – «Να μπει όριο στη χυδαιότητα»
- Κίνηση: Κυκλοφοριακό έμφραγμα στους δρόμους της Αττικής – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Γωγώ Μαστροκώστα: Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο – Η επιθυμία της οικογένειας
- Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη κοντράρονται στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος
- Το Ιράν προειδοποιεί με αντίποινα για τις αμερικανικές επιθέσεις – Το Ισραήλ σκότωσε 31 ανθρώπους στον Λίβανο




