Στους 76 ανήλθαν οι νεκροί από τη νέα γρίπη στην Ελλάδα
Αθήνα: Αλλοι τέσσερις Έλληνες έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές της νέας γρίπης, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων της νέας γρίπης στη χώρα μας σε 76.
Αθήνα: Αλλοι τέσσερις Έλληνες έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές της νέας γρίπης, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θυμάτων της νέας γρίπης στη χώρα μας σε 76.
Πρόκειται για έναν άνδρα 50 ετών, με ιστορικό καρδιαγγειακού νοσήματος, σακχαρώδη διαβήτη και παχυσαρκίας, μία γυναίκα 41 ετών, χωρίς υποκείμενο νόσημα, καθώς και μία γυναίκα 53 ετών και έναν άνδρα 35 ετών, αμφότεροι με ιστορικό αυτοάνοσου νοσήματος υπό ανοσοκαταστολή.
Παράλληλα, εισήχθησαν στην εντατική, σε κρίσιμη κατάσταση, άλλοι επτά ασθενείς, ανάμεσά τους δύο κοριτσάκια 2,5 και 7,5 ετών.
Συγκεκριμένα, σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας εισήχθησαν:
Aνδρας 60 ετών, με ιστορικό χρόνιου νεφρικού νοσήματος και ανοσοκαταστολή
Aνδρας 39 ετών, με νοσογόνο παχυσαρκία
Γυναίκα 39 ετών, με νοσογόνο παχυσαρκία
Κορίτσι 2,5 ετών, με ιστορικό μεταβολικού νοσήματος
Γυναίκα 52 ετών, με ιστορικό σακχαρώδη διαβήτη
Κορίτσι 7,5 ετών με ιστορικό μεταβολικού νοσήματος
Aνδρας 72 ετών, με ιστορικό αναπνευστικού και καρδιαγγειακού νοσήματος
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».