
Με πιστόλια και ούζι άγνωστοι λήστεψαν κοσμηματοπωλείο στη Γλυφάδα
Ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Γλυφάδα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης. Πέντε άτομα εισέβαλαν στο κατάστημα κρατώντας τέσσερα πιστόλια και ένα υποπολυβόλο Ούζι. Κατάφεραν και απέσπασαν κοσμήματα, η αξία των οποίων εκτιμάται στο 1,5 εκατ. ευρώ. Μία προσαγωγή υπόπτου.
2
Ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Γλυφάδα, στην οδό Αρτέμιδος 2, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης. Πέντε άτομα εισέβαλαν στο κατάστημα κρατώντας τέσσερα πιστόλια και ένα υποπολυβόλο Ούζι. Με την απειλή των όπλων κατάφεραν και απέσπασαν κοσμήματα, η αξία των οποίων εκτιμάται στο 1,5 εκατ. ευρώ.
Οι δράστες, στη συνέχεια, διέφυγαν με τρεις μοτοσυκλέτες, οι οποίες αργότερα βρέθηκαν εγκαταλελειμμένες σε άλλο σημείο της Γλυφάδας.
Αμέσως, η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και μέχρι στιγμής έχει γίνει μία προσαγωγή υπόπτου από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.
Νέα ληστεία σημειώθηκε σε υπάλληλο χρηματαποστολής στον Άλιμο. Ο δράστης άρπαξε το κουτί με τα χρήματα αλλά ενεργοποιήθηκε η χρωματοπαγίδα που αχρηστεύει τα χαρτονομίσματα. Έτσι, ο ληστής πέταξε το κουτί και τράπηκε σε φυγή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ ζητούν την έκδοση του κυβερνήτη της Σιναλόα, κατηγορώντας τον για σχέσεις με το ομώνυμο καρτέλ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Γιατί ανησυχούν
- Το Ισραήλ αναχαιτίζει στολίσκο που κατευθύνεται στη Γάζα, ανοιχτά της Κρήτης
- Γιορτή σήμερα 30 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ 1-1: Όλα θα κριθούν στο Λονδίνο (vid)


