
Έλλειμμα και διαρθρωτικά μέτρα στο μικροσκόπιο του μικτού κλιμάκιου ΔΝΤ-Κομισιόν
Ολοκληρώνεται την Παρασκευή ο κύκλος επαφών που έχει στη χώρα μας το μικτό κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων του ΔΝΤ και της Κομισιόν. Επί τάπητος έχουν μπει τα στοιχεία για το έλλειμμα, τα μέτρα για τη δημοσιονομική εξυγίανση και οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
27
Ολοκληρώνεται την Παρασκευή ο κύκλος επαφών που έχει στη χώρα μας το μικτό κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων του ΔΝΤ και της Κομισιόν.
Την Πέμπτη, το κλιμάκιο επισκέφθηκε το υπουργείο Οικονομικών (Γενικό Λογιστήριο του Κράτους) και την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, ενώ την Παρασκευή θα επισκεφθεί την Τράπεζα της Ελλάδος.
Τα στελέχη του ΔΝΤ και της γενικής διεύθυνσης οικονομικών υποθέσεων της Κομισιόν, κατά τη συνάντησή τους με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων ζήτησαν εξηγήσεις για την αύξηση του ελλείμματος, ενώ ενημερώθηκαν για τις αλλαγές που ετοιμάζονται σε Ασφαλιστικό, φορολογικό και κλειστά επαγγέλματα.
Σημειώνεται ότι δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα κάποια έκθεση του ΔΝΤ μετά την αναχώρηση του κλιμάκιου από την Αθήνα το Σάββατο.
Αυτό θα γίνει όταν θα έρθει η -μεγαλύτερη- αποστολή των στελεχών του ΔΝΤ για τον ετήσιο καθιερωμένο έλεγχο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Σδούκου αδειάζει εμμέσως τον Γεωργιάδη για την ευρωπαϊκή εισαγγελία – «Έχει ‘αδωνικό’ τρόπο να σχολιάζει»
- Μουσολίνι από τα πανέρια – αλλά Μουσολίνι
- Νέα ευρήματα στη Γκίζα δείχνουν «πιθανή κρυφή είσοδο» στην πυραμίδα του Μυκερίνου
- Νότια Προάστια: Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση των ανηλίκων που χτυπούσαν περίπτερα και βενζινάδικα
- Στον Σάσα Βεζένκοφ ο τίτλος του MVP της Euroleague (vid)
- Κρήτη: Γλέντι με μπαλωθιές σήκωσε γειτονιά στο πόδι στο Ηράκλειο – Δύο συλλήψεις


