
Αυθεντικά σχέδια του Γιάννη Μόραλη στην γκαλερί Ζουμπουλάκη
Μετά τη μεθοδικά τεκμηριωμένη έκδοση του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τραπέζης με τίτλο «Γιάννης Μόραλης, Σχέδια 1934-1994», η Γκαλερί Ζουμπουλάκη θα παρουσιάσει μια χρονολογικά επιλεγμένη σειρά από 40 περίπου αυθεντικά σχέδια του Μόραλη, που περιλαμβάνονται στην έκδοση του ΜΙΕΤ.
38
Μετά τη μεθοδικά τεκμηριωμένη έκδοση του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τραπέζης (ΜΙΕΤ 2008) με τίτλο «Γιάννης Μόραλης, Σχέδια 1934-1994», η Γκαλερί Ζουμπουλάκη θα παρουσιάσει μια χρονολογικά επιλεγμένη σειρά από 40 περίπου αυθεντικά σχέδια του Ι.Μόραλη, που περιλαμβάνονται στην έκδοση του ΜΙΕΤ.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου και η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 12 Δεκεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Πονοκέφαλος για την κυβέρνηση Σάντσεθ – Έφοδος της αστυνομίας στην έδρα του Σοσιαλιστικού Κόμματος
- Γιάκομπ Νίστρουπ: Οι τακτικές του, οι σχέσεις με τους παίκτες, αλλά και η κριτική
- «Μία νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στο MEGA
- Ο Μαρινάκης της κυβέρνησης «Μητσοτάκης ή χάος» κατηγορεί τον Τσίπρα για διχαστικά συνθήματα – Η ΕΛΑΣ προκαλεί εγρήγορση
- Πανελλαδικές 2026: «Οι γονείς να είναι δίπλα στα παιδιά χωρίς να προσθέτουν πίεση» – Συστάσεις ειδικών
- Γεραπετρίτης: Ιδιαίτερα σημαντική η ασφάλεια της ναυσιπλοΐας – Τι είπε για «σκιώδη στόλο» και Στενά του Ορμούζ





