
Επιθέσεις με χειροβομβίδα και μολότοφ σε δύο κομμωτήρια στην Αττική
Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας δύο κομμωτήρια στον Αγιο Δημήτριο και τον Κολωνό. Οι επιθέσεις έγιναν με αυτοσχέδια χειροβομβίδα και μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για κυκλώματα εκβιαστών, αλλά και προσωπικές διαφορές.
30
Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας δύο κομμωτήρια στον Αγιο Δημήτριο και τον Κολωνό. Οι επιθέσεις έγιναν με χειροβομβίδα και μολότοφ με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές. Οι Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για κύκλωμα εκβιαστών.
Η πρώτη επίθεση έγινε στις 3 τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι πέταξαν βόμβα μολότοφ στο κομμωτήριο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Πλάτωνος και Αργους στον Κολωνό.
Η πυρκαγιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική. Έρευνα διεξάγει η Ασφάλεια, η οποία εξετάζει ως πιθανότερη αιτία τις προσωπικές διαφορές.
Η δεύτερη επίθεση έγινε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα με αυτοσχέδια χειροβομβίδα στο κομμωτήριο που βρίσκεται στην οδό Μ.Καραολή, στον Αγιο Δημήτριο.
Από την έκρηξη υπέστησαν ζημιές πέντε Ι.Χ. αυτοκίνητα και η είσοδος διπλανής πολυκατοικίας. Η επίθεση αποδίδεται από την αστυνομία σε κυκλώματα εκβιαστών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να αντιμετωπίσει κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη;
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός
- Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο στην Ομόνοια – Διεκόπη η κυκλοφορία
- «Προσγειωσούλα αβαβά» – Ξαναχτύπησε ο Έλληνας πιλότος με τις viral εκφράσεις
- Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ ο Φουρνιέ για το ματς με τη Χάποελ Τελ Αβίβ
- Η Ολλανδία υπέρ της αυτονομίας της Δυτικής Σαχάρας
