
Έκθεση ηλεκτρονικών καταστημάτων στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα
Τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και οι δυνατότητες των ηλεκτρονικών καταστημάτων παρουσιάζονται στην πρώτη έκθεση e-Shops που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Νοεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος.
36
Τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και οι δυνατότητες των ηλεκτρονικών καταστημάτων παρουσιάζονται στην πρώτη έκθεση e-Shops που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Νοεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος.
Στην έκθεση της Vertical Communications ο καταναλωτής θα μπορεί να γνωρίσει τις διαδικτυακές επιχειρήσεις,να συγκρίνει τιμές αλλά και να βεβαιωθεί για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών.
Συμμετέχουν οι:tanea.gr/shop, tovima.gr/vimashop, shop21.gr, progreece.gr, you.gr, e-shop.gr, plus4you.gr, 2helpu.gr, baladeur.gr, ebooks.gr, e-creator.gr, emallers.com, emarket.gr, icover.eu, kyknos.com, made-easy.cc, multistore.gr, papasotiriou.gr, patini.gr, priveshop.gr,ricardo.gr, sales2u.gr, smartsoft.gr, tool-mania.gr, travelplanet24.com, usableweb.gr, videosun.gr.
H έκθεση θα λειτουργεί από τις 09:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.
Ο ΔΟΛ Digital είναι χορηγός της έκθεσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίθεση – Ουάσιγκτον: Η βία δεν έχει θέση «στη δημοκρατία μας», τονίζει ο Ομπάμα
- Πετρέλαιο: Αυξάνονται οι τιμές κατά 2% και πλέον ελλείψει συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν
- SIPRI: Οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες πλησίασαν τα 3 τρισ. δολάρια το 2025
- Λίβανος: 14 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά στις επιθέσεις του Ισραήλ
- Ρουμανία: Νέα θραύσματα από drone εντοπίστηκαν κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ρυθμίσεις χρεών: τι μας συμφέρει…
