Κλείνει για τρεις εβδομάδες ο Χώρος Παραμονής Αλλοδαπών Παγανής
Kλειστός για 20 μέρες θα μείνει ο Ειδικός Χώρος Παραμονής Αλλοδαπών Παγανής, λόγω επισκευών. Το Κέντρο θα λειτουργήσει εκ νέου, αλλά με μικρότερο αριθμό μη νόμιμων μεταναστών, ωστόσο, ο στόχος των Αρχών είναι να βρεθεί άλλος χώρος, ώστε να κλείσει οριστικά εντός του 2010.
30
Kλειστός για 20 μέρες θα μείνει ο Ειδικός Χώρος Παραμονής Αλλοδαπών Παγανής Λέσβου, λόγω επισκευών. Οι 180 μη νόμιμοι μετανάστες θα μεταφερθούν στους αντίστοιχους χώρους που έχουν δημιουργηθεί στη Σάμο και στη Χίο.
Όπως αναφέρεται στο Βήμα του Σαββάτου, το Κέντρο θα λειτουργήσει εκ νέου, αλλά με μικρότερο αριθμό μη νόμιμων μεταναστών, ωστόσο, ο στόχος των Αρχών είναι να βρεθεί άλλος χώρος (στη Λέσβο), ώστε να κλείσει οριστικά εντός του 2010.
Σύμφωνα με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Σπύρο Βούγια, η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη σε σχέση με την εικόνα που είχε αντικρίσει όταν είχε επισκεφθεί το νησί λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΔΕΔΔΗΕ: Διευκρινίσεις για το έργο υπογειοποίησης μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ
- Μπάγερν-Άουγκσμπουργκ 1-2: Ο Γιαννούλης… αιτία για την πρώτη ήττα των γηπεδούχων (vid)
- Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς 2-0: «Επαγγελματική» νίκη για τους Πολίτες
- «Aπογειώθηκε» στα 8.25 ο Μίλτος Τεντόγλου στην πρεμιέρα για το 2026 (vid)
- Ζεφύρι: Συνελήφθη 56χρονος που κυκλοφορούσε με όπλο – Προσπάθησε να διαφύγει
