Δημήτρης Μπάσης – Γεράσιμος Ανδρεάτος
Οι δύο αξιόλογοι ερμηνευτές στήνουν ένα κεφάτο λαϊκό πρόγραμμα στο Μικρό Κεραμεικό. Από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, ο Δημήτρης Μπάσης συναντά τον Γεράσιμο Ανδρεάτο στο Μικρό Κεραμεικό, έναν άνετο και «ζεστό» χώρο που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Ο Δημήτρης Μπάσης, επιστρέφει ανανεωμένος και επιλέγει φέτος το «Μικρό Κεραμεικό», για να συνεχίσει τις δύο επιτυχημένες […]
Ο Δημήτρης Μπάσης, επιστρέφει ανανεωμένος και επιλέγει φέτος το «Μικρό Κεραμεικό», για να συνεχίσει τις δύο επιτυχημένες χειμερινές σεζόν που προηγήθηκαν στην Αθήνα.
Έχοντας στις αποσκευές του ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες (συνεργασίες με τη Γιώτα Νέγκα και τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης – συναυλίες στο Λονδίνο, το Ηρώδειο και όλη την Ελλάδα), τον τελευταίο του δίσκο “Από το Βυζάντιο στο Σήμερα» να ξεχωρίζει και την επικείμενη ενδιαφέρουσα δισκογραφική συνεργασία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο Δημήτρης Μπάσης είναι έτοιμος για ξεχωριστές εμφανίσεις στο Μικρό Κεραμεικό μαζί με το Γεράσιμο Ανδρεάτο.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος διαθέτει τα χαρακτηριστικά του λαϊκού τραγουδιστή. Από το 1985 που ξεκίνησε το τραγούδι έχει συνεργαστεί με σημαντικούς εκπροσώπους της έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής όπως με την Χαρούλα Αλεξίου, τον Γιώργο Νταλάρα, τη Δήμητρα Γαλάνη κ.α.
Μαζί τους οι δύο νέες και ταλαντούχες ερμηνεύτριες Χρυσούλα Στεφανάκη, η οποία συνεργάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με τον Δημήτρη Μπάση, και η Κωνσταντίνα Χρήστου.
Ο Δημήτρης Μπάσης και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος θα μας ταξιδέψουν σε μια διαδρομή στο προσωπικό τους ρεπερτόριο («Χαμοπούλια», «Η ζωή», «Ψίθυροι καρδιάς», «Σπασμένο Καράβι», «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια», «Στη σκέψη της τρελής», «Ο γκρεμός» κ.α.), όπως επίσης και σε αγαπημένα λαϊκά τραγούδια αλλά και επιλογές – εκπλήξεις.
Ένα συλλογικό πρόγραμμα με αφετηρία την αγάπη των δύο ερμηνευτών για το καλό τραγούδι, γνώμονα τη γνήσια λαϊκή διασκέδαση και οδηγό την ενθουσιώδη διάθεση μιας παρέας φίλων.
O Μικρός Κεραμεικός θα ανοίγει τις πόρτες του και τις Κυριακές το μεσημέρι.
Παρασκευή, Σάββατο: 23:00 – Κυριακή μεσημέρι: 14:00
Τιμές: Φιάλη ουίσκι 100 ευρώ, κρασί από 50 ευρώ – Κυριακή μεσημέρι 35 ευρώ ανά άτομο με φαγητό και δωρεάν κρασί.
| Μπάσης, Δημήτρης | |
| Καλλιτέχνης: | Ανδρεάτος, Γεράσιμος |
- «Δέματα Αγάπης» από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας
- Greek Economy Growth Forecast Cut to 1.9% for 2026
- Μαρούσι: Πώς βρέθηκε στο κενό η 27χρονη – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
- Ουγγαρία – Ελλάδα 13-12: Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική στα προκριματικά του World Cup στην Αλεξανδρούπολη
- Νορβηγία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από χιονοστιβάδα
- Αλ. Τσίπρας: Το μόνο ασυμβίβαστο που θα έπρεπε να θεσπιστεί είναι αυτό του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα
- Παρίσταναν τους λογιστές ξεγελώντας δεκάδες θύματα – Πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ η λεία, εννιά συλλήψεις
- Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ για αντί-Σαλάχ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442