Trivial: Η Εξαφανισμένη της Ντοβίλ, στις 01.30 στο σινέ+
Διάρκεια: 99′
Παραγωγή: Γαλλίας (2007)
Παίζουν: Σοφί Μαρσό, Κριστόφ Λαμπέρ, Νικολά Μπριανσόν
Σκηνοθέτης: Σοφί Μαρσό
Ο Ζακ Ρενάρ (Κριστόφ Λαμπέρ), ένας αυτοκαταστροφικός αστυνομικός ντέτεκτιβ, πάσχει από αϋπνίες μετά το θάνατο της γυναίκας του. Μια μυστηριώδης πανέμορφη γυναίκα (Σοφί Μαρσό) τον προτρέπει να ταξιδέψει από τη Χάβρη στη Ντοβίλ και να επισκεφθεί το δωμάτιο 401 του ξενοδοχείου Ριβιέρα. Εκεί, όπως του λέει, κρύβεται το μυστικό του θανάτου της γυναίκας του.
Όταν φτάσει στο ξενοδοχείο, θα μάθει ότι ο, για δεκαετίες, διευθυντής του ξενοδοχείου Αντουάν, εξαφανίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, 48 ώρες πριν. Τη θέση του, αναλαμβάνει ο γιος του, ο οποίος πληροφορεί τον Ζακ ότι δεν υπάρχει στο ξενοδοχείο δωμάτιο 401!
Ο Ζακ υποπτεύεται τη δεύτερη γυναίκα του Αντουάν, η οποία λόγω αναπηρίας είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και φαίνεται να γνωρίζει πολύ περισσότερα από όσα παραδέχεται. Τη στιγμή εκείνη, μαθαίνει ότι βρέθηκε ένα παραμορφωμένο πτώμα, που εικάζεται ότι είναι του Αντουάν. Όσο, όμως, η έρευνα προχωρά, τόσο ο Ζακ υποψιάζεται ότι κάτι ασύλληπτο έχει συμβεί.
- Θεσσαλονίκη: Παραμένουν οι αγρότες των Μαλγάρων στο μπλόκο, χωρίς να κλείνουν δρόμους – «Δεν φεύγουμε»
- Η αποτυχία φωνάζει: Ξέρουμε τι θα δούμε με τον Λανουά στην ΚΕΔ
- IRIS: Όλα για το χαρτζιλίκι – Τι ισχύει
- «Τα παιδιά έχουν δικαίωμα στα λάθη» – Ο Ντέιβιντ Mπέκαμ έσπασε τη σιωπή του για τον Μπρούκλιν
- ΣΥΡΙΖΑ για Κούρδους Συρίας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη να μην συναινεί σιωπώντας, όπως έκανε στη Γάζα
- Μακρόν: Γιατί φορούσε γυαλιά ηλίου στο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός
