Η Ελλάδα χρειάζεται μια «δημιουργική έκρηξη», τονίζει ο Γιώργος Παπανδρέου
Η χώρα έχει ανάγκη από μια δημιουργική έκρηξη, σημειώνει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος υπογράφει το κύριο άρθρο του Βήματος της Κυριακής. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι στις 4 Οκτωβρίου οι πολίτες έχουν δύο επιλογές: συνέχεια στον ίδιο δρόμο ή την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για ριζικές αλλαγές και συγκρούσεις. Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος.
30
Η χώρα έχει ανάγκη από μια δημιουργική έκρηξη, σημειώνει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος υπογράφει το κύριο άρθρο του Βήματος της Κυριακής.
«Χρειαζόμαστε μια πολιτική, οικονομική, κοινωνική και ηθική ειρηνική επανάσταση. Μια δημιουργική έκρηξη που θα φέρει στην επιφάνεια τη δυναμική μιας κοινωνίας, η οποία ασφυκτιά στο τέλμα» σημειώνει, μεταξύ άλλων.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι στις 4 Οκτωβρίου οι πολίτες έχουν δύο επιλογές: συνέχεια στον ίδιο δρόμο ή επιλογή της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για ριζικές αλλαγές και συγκρούσεις.
Καταλήγοντας, ο κ. Παπανδρέου τονίζει ότι η πορεία αναμέτρησης με τα προβλήματα και τις παθογένειες δεν θα είναι εύκολη: «Για αυτό στις 4 Οκτωβρίου η κάλπη πρέπει να δώσει τη δύναμη που είναι αναγκαία για να βγάλουμε τη χώρα από το τέλμα και το αδιέξοδο.
» Χρειαζόμαστε ψήφο εμπιστοσύνης! Ψήφο ισχυρής βούλησης, ψήφο αυτοδυναμίας. Μιας αυτοδυναμίας που δεν θα λειτουργεί σαν ένα φρούριο αυτάρκειας και αλαζονείας – αυτό μπορώ να το εγγυηθώ!
» Αντίθετα: θα είναι το σταθερό και βιώσιμο θεμέλιο, που πάνω του θα χτίσουμε τη νέα ενότητα όλων των Ελλήνων. Μια ενότητα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον» καταλήγει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κοντά στην επιστροφή του στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
- Σοφές συμβουλές για να έχουμε θριαμβευτική επιτυχία στην εκπαίδευση του σκύλου μας
- Mια γενιά που δεν φοβάται να διακόψει κάθε επαφή – Το οικογενειακό δράμα των Μπέκαμ με τον γιο τους Μπρούκλιν οδηγεί σε συμπεράσματα
- ΑΑΔΕ: Τα νέα «όπλα» για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής – Πώς θα εντοπίζονται οι παραβάτες
- Χειμερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 25 Ιανουαρίου – Το ωράριο λειτουργίας
- Τι συμβαίνει με τον Γκριεζμάν στην Ατλέτικο – Γιατί θα μείνει εκτός δράσης
