Πένθος στο ελληνικό βόλεϊ, σκοτώθηκαν δύο αθλητές
Τραγικό θάνατο βρήκαν τα ξημερώματα της Κυριακής δύο βολεϊμπολίστες της Μεταμόρφωσης, ο Ιωσήφ Αμανατίδης (25 ετών) και ο Γρηγόρης Κιλιτζίδης (27 ετών). Οι δύο άτυχοι αθλητές επέβαιναν σε όχημα που συγκρούστηκε με άλλο στο Δέλτα Φαλήρου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους. Στο ίδιο αυτοκίνητο βρισκόταν και ο 29χρονος πρώην πασαδόρος της ΑΕΚ, Κώστας Στιβαχτής, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
89
Τραγικό θάνατο βρήκαν τα ξημερώματα της Κυριακής δύο βολεϊμπολίστες της Μεταμόρφωσης, ο Ιωσήφ Αμανατίδης (25 ετών) και ο Γρηγόρης Κιλιτζίδης (27 ετών).
Οι δύο άτυχοι αθλητές επέβαιναν σε όχημα που συγκρούστηκε με άλλο στο Δέλτα Φαλήρου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.
Στο ίδιο αυτοκίνητο βρισκόταν και ο 29χρονος πρώην πασαδόρος της ΑΕΚ, Κώστας Στιβαχτής, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τη σύγκρουση το όχημα των αθλητών προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο προστατευτικό κιγκλίδωμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ΚΕΔΕ δηλώνει «παρών» στην αναθεώρηση του Συντάγματος με θέσεις και προτάσεις
- Σπουδαία νίκη κόντρα στους πρωταθλητές για τους Μπακς (93-110) – «Καθάρισαν» Λέικερς και Μπλέιζερς
- Βενεζουέλα: Η Ροντρίκες υπόσχεται ελεύθερες εκλογές
- Αγρότες: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω του συλλαλητηρίου
- Αγγελική Νικολούλη: Η έκπληξη των συνεργατών της για τα γενέθλια της -Το βίντεο με τις 2 τούρτες
- Τζόκοβιτς για την παρουσία του στο ΣΕΦ: «Ξέρω τα συνθήματα, αλλά χρειάζεται να μάθω λίγο καλύτερα ελληνικά»