Ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα εξέδωσε η Αυστραλία εν όψει εκλογών
Ταξιδιωτική οδηγία για τη χώρα μας εξέδωσε η κυβέρνηση της Αυστραλίας, λόγω των εθνικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου και υπό το φόβο επεισοδίων στη διάρκεια των προεκλογικών συγκεντρώσεων.
43
Ταξιδιωτική οδηγία για τη χώρα μας εξέδωσε η κυβέρνηση της Αυστραλίας, λόγω των εθνικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου και υπό το φόβο επεισοδίων στη διάρκεια των προεκλογικών συγκεντρώσεων.
Το αυστραλιανό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί τους Αυστραλούς πολίτες που επισκέπτονται την Ελλάδα να είναι προσεκτικοί γιατί λόγω των εκλογών γίνονται πολιτικές συγκεντρώσεις.
«Σε κάποιες απ αυτές ενδέχεται να σημειωθούν βιαία επεισόδια και θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί και να τις αποφεύγετε» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
Στην ίδια ταξιδιωτική οδηγία γίνεται αναφορά στην παγκόσμια πανδημία της νέας γρίπης, στον κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης, αλλά και στην αντιμετώπιση των τουριστών, καθώς γίνεται λόγος για τσαντάκηδες και σεξουαλικές παρενοχλήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λούλα: Ο Τραμπ προσπαθεί με το «Συμβούλιο Ειρήνης» να δημιουργήσει νέο ΟΗΕ
- Ουκρανία: Εκρήξεις και πυρκαγιές στο Κίεβο καθώς η Ρωσία εξαπολύει νέα μαζική επίθεση
- Ειρηνικός: Αλλοι δύο νεκροί από πλήγματα των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Σιγά μη φοβηθώ!..»
- Στο… εδώλιο η Google με αντιμονοπωλιακή αγωγή
- Μελάνια Τραμπ: Οργανώνει ιδιωτική προβολή στον Λευκό Οίκο για ντοκιμαντέρ με τη ζωή της
