Μικροπρόβλημα προέκυψε στο Μαρούσι, αφού ο Μιχάλης Πελεκάνος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο γόνατο του. Ο διεθνής φόργουορντ αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για κάτι σοβαρότερο. Ίσως δεν αγωνιστεί στη φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης απέναντι στο Περιστέρι για προληπτικούς λόγους.
Μικροπρόβλημα προέκυψε στο Μαρούσι, αφού ο Μιχάλης Πελεκάνος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο γόνατο του. Ο διεθνής φόργουορντ αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για κάτι σοβαρότερο.
Ο Πελεκάνος χτύπησε σε μία από τις προηγούμενες προπονήσεις του Αμαρουσίου, όμως συνεχίζει να πονάει στο γόνατο. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας των βορείων προαστίων διαπίστωσε πως δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο, όμως για παν ενδεχόμενο του συνέστησε να κάνει μια μαγνητική τομογραφία.
Έτσι λοιπόν ο διεθνής φόργουορντ δεν θα ακολουθήσει το πρόγραμμα των υπόλοιπων συμπαικτών του, ενώ ενδέχεται να μην αγωνιστεί στη φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης απέναντι στο Περιστέρι για προληπτικούς λόγους.
«Τελικός» παραμονής στη Super League διεξάγεται στη Λάρισα ανάμεσα στην ΑΕΛ Novibet και τον Πανσερραϊκό – Δοκιμασία για τον Αστέρα στην έδρα του Ατρόμητου, κρίσιμο ματς στο Κηφισιά-Παναιτωλικός.
Ο φοβερός Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ έκανε ρεκόρ καριέρας στα play offs του NBA με 42 πόντους και οδήγησε τους πρωταθλητές Θάντερ στη νίκη και το 3-0 επί των Σανς.