Κόντρα στον ΠΑΟΚ θα κάνουν… τζάμπολ στα φιλικά τα Τρίκαλα
Αρκετά φιλικά παιχνίδια θα πραγματοποιήσουν τα Τρίκαλα, που αυτή την περίοδο πραγματοποιούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους στην Πορταριά στο Πήλιο. Η αρχή θα γίνει με τον ΠΑΟΚ στις 19 Σεπτεμβρίου.
Αρκετά φιλικά παιχνίδια θα πραγματοποιήσουν τα Τρίκαλα, που αυτή την περίοδο πραγματοποιούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους στην Πορταριά στο Πήλιο.
Το συγκρότημα του Βαγγέλη Αγγέλου θα υποδεχθεί στις 19 Σεπτεμβρίου σε φιλικό παιχνίδι τον ΠΑΟΚ. Ακολούθως, στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει σε δύο φιλικές αναμετρήσεις τον Ολυμπιακό στο Καρπενήσι, ενώ στις 30 του μήνα αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα για να παίξει με το Περιστέρι.
Ανακοινώθηκαν τα νούμερα των παικτών
Στο μεταξύ στο Πήλιο οι παίκτες επέλεξαν τα νούμερα που θα φορέσουν την επόμενη σεζόν. Αναλυτικά:
Ο ΟΦΗ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος Betsson, ο Λεβαδειακός πρωταγωνίστησε παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στη φετινή Super League και η ελληνική ποδοσφαιρική Περιφέρεια... αναπνέει ξανά.