
Με ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ και ΣΕΒ συναντάται την Πέμπτη ο Γιώργος Παπανδρέου
Συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς, εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Την Πέμπτη έχει προγραμματίσει συναντήσεις με τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, καθώς και με το προεδρείο του ΣΕΒ.
38
Συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς, εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Την Πέμπτη έχει προγραμματίσει συναντήσεις με τα προεδρεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, καθώς και με το προεδρείο του ΣΕΒ.
Την Τετάρτη ο κ. Παπανδρέου είχε συναντήσεις με το προεδρείο της Συνομοσπονδίας των επαγγελματοβιοτεχνών (ΓΣΕΒΕΕ), το προεδρείο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με τα προεδρεία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών, καθώς και με το προεδρείο τη ΠΑΣΕΓΕΣ.
Μετά τις χθεσινές επαφες, ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι οδήγησε στην ασφυξία τις επιχειρήσεις και σε υπερχρέωση τα νοικοκυριά, τονίζοντας ότι ενώ θα έπρεπε να υπάρχουν σοβαρές δημόσιες επενδύσεις, έχουμε «καθυστερήσεις, προβλήματα και πελατειακή διαχείριση στο ΕΣΠΑ».
O Γ.Παπανδρέου ετοιμάζεται εντατικά για την εμφάνισή του στη ΔΕΘ, καθώς και για την ομιλία του στην επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Θησείο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σκοπεύει να παρουσιάσει τις θέσεις και τους στόχους της διακυβέρνησής του, με έμφαση στο οικονομικό πρόγραμμά του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαμός με το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ
- Θεσσαλονίκη: Κλείνει για 15 μέρες το Μετρό – Πότε διακόπτεται η κυκλοφορία
- Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Ευθεία υπονόμευση της διάκρισης των εξουσιών, στο τραπέζι και η πρόταση δυσπιστίας
- Ο Móglaí Bap των Kneecap μιλάει για την αυτοκτονία της μητέρας του
- Είναι προφανές ότι οι ΗΠΑ μπήκαν σε αυτόν τον πόλεμο χωρίς καμία στρατηγική είπε ο Μερτς


