
Οικογενειακό έγκλημα με δράστη έναν 58χρονο στα Τρίκαλα
Την 41χρονη σύζυγό του τραυμάτισε θανάσιμα το πρωί της Τρίτης ένας 58χρονος κάτοικος Τρικάλων, για λόγους ζηλοτυπίας. Ο δράστης παραδόθηκε στην Αστυνομία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
43
Την 41χρονη σύζυγό του τραυμάτισε θανάσιμα το πρωί της Τρίτης ένας 58χρονος κάτοικος Τρικάλων, για λόγους ζηλοτυπίας.
Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων, ο 58χρονος κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο πρόσωπο και στη μετωπιαία χώρα της γυναίκας χρησιμοποιώντας σκαπτικό εργαλείο (τσαπί) με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.
Ο δράστης παραδόθηκε στο τμήμα ασφαλείας Τρικάλων και με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χαμός με το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ
- Θεσσαλονίκη: Κλείνει για 15 μέρες το Μετρό – Πότε διακόπτεται η κυκλοφορία
- Ανδρουλάκης για υποκλοπές: Ευθεία υπονόμευση της διάκρισης των εξουσιών, στο τραπέζι και η πρόταση δυσπιστίας
- Ο Móglaí Bap των Kneecap μιλάει για την αυτοκτονία της μητέρας του
- Είναι προφανές ότι οι ΗΠΑ μπήκαν σε αυτόν τον πόλεμο χωρίς καμία στρατηγική είπε ο Μερτς


