
Τον Χοακίν Κορτές υποδέχεται τη Δευτέρα η Αθήνα
Τη νέα του δουλειά με τίτλο Cale, η οποία αφηγείται την ιστορία των Ρομά, θα παρουσιάσει απόψε το βράδυ στο Καλλιμάρμαρο ο διάσημος χορευτής του φλαμένκο Χοακίν Κορτές. Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 21:30.
43
Τη νέα του δουλειά με τίτλο Cale, η οποία αφηγείται την ιστορία των Ρομά, θα παρουσιάσει στο Καλλιμάρμαρο, στις 14 Σεπτεμβρίου,ο διάσημος χορευτής του φλαμένκο Χοακίν Κορτές.
Μαζί του, σαράντα συντελεστές: μουσικοί, χορευτές και τεχνικοί.
«Ο μόνος τρόπος για να βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτήν την άθλια κατάσταση σε πολλές χώρες είναι να δείξω στον κόσμο ότι οι Ρομά δεν είναι τόσο περίπλοκοι άνθρωποι όπως νομίζουν» λέει ο διασημότερος Ρομά του κόσμου σε συνέντευξή του στη βρετανική εφημερίδα Ιndependent.
Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 21:30. Εισιτήρια πωλούνται έναντι 100, 60, 40 και 20 (για ΑΜΕΑ) ευρώ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-6980.044 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.showtime.villagecinemas.gr.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Ριζότο με μάραθο και ρόκα
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Βραζιλία-Νορβηγία και Μεξικό-Αγγλία διεκδικούν δυο εισιτήρια για τους «8»
- Ο μύθος της ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας: Πώς οι εταιρικοί κολοσσοί έγιναν τράπεζες εις βάρος των εργαζομένων
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών και ο δρόμος μέχρι τον τελικό (pic)
- Ο Βανς προειδοποίησε για… «αναβίωση της κομμουνιστικής απειλής στο έδαφος των ΗΠΑ»
- ΝΥΤ: Γιατί ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ υποστήριξε τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ – Δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία





