Πλώρη για Βρετανία βάζει η υβριδική εκδοχή του Auris
Στροφή 180 μοιρών κάνει η Toyota στην μέχρι πρότινος στρατηγική της που ήθελε την πλειονότητα των υβριδικών της να κατασκευάζονται επί ιαπωνικού εδάφους, θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο της για μια τοπικά προσαρμοσμένη παραγωγή.
Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα ιαπωνικής εφημερίδας η Toyota σχεδιάζει να εισάγει μια υβριδική εκδοχή του -τρίτου τη τάξει δημοφιλέστερου μοντέλου της στην Ευρώπη – Auris στις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου της στη Βρετανία.
H Τoyota έχει ήδη ανακοινώσει ότι σκοπεύει να λανσάρει την επόμενη γενιά του δημοφιλούς hatchback μοντέλου της το 2012. Στον ίδιο χρονικό ορίζοντα τοποθετείται και η υβριδική εκδοχή του, η οποία θα παράγεται και θα διατίθεται αποκλειστικά στην Ευρώπη.
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης

