
Συμπτώματα της νέας γρίπης παρουσίασε γκρουπ τουριστών στη Β.Ελλάδα
Θεσσαλονίκη: Συμπτώματα της νέας γρίπης παρουσίασε γκρουπ 31 τουριστών από τις ΗΠΑ και τον Παναμά που επισκέπτονταν τη βόρεια Ελλάδα.
Θεσσαλονίκη: Συμπτώματα της νέας γρίπης παρουσίασε γκρουπ 31 τουριστών από τις ΗΠΑ και τον Παναμά που επισκέπτονταν τη βόρεια Ελλάδα.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), Ιωάννης Πιερουτσάκος, όλοι τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για τις αναγκαίες εξετάσεις και από αυτούς 11 παραμένουν για νοσηλεία και οι 20 μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο της πόλης όπου και παραμένουν κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, σύμφωνα με τον κ. Πιερουτσάκο, αναμένεται να γίνουν γνωστά την Παρασκευή.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
health.in.gr
- Εθνική Τράπεζα: Τα… μαζεύει για τη χρέωση 0,80 ευρώ σε λογαριασμό – Το μήνυμα σε πελάτες
- Έτσι η Eurovision γίνεται παγκόσμια γεωπολιτική υπερδύναμη – Καναδάς και Ασία τα μεγάλα στοιχήματα
- Τελικός FA Cup: Σύγκρουση Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, θέλουν την κούπα για διαφορετικούς λόγους
- Διπλωματία και πολιτική σκοπιμότητα – Η «Γαλάζια Πατρίδα» του Ερντογάν και το casus belli
- Σκύλος: Τα ψυχικά και σωματικά του όρια
- Το «Μητσοτάκης ή χάος» επανέφερε ο πρωθυπουργός – Ομιλίες κορυφαίων στελεχών στη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου της ΝΔ


