95

Συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία του Ιράν στην Αθήνα για τις δημοκρατικές ελευθερίες και τις γυναίκες του Ιράν πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας οργανώσεις γυναικών.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν οι οργανώσεις «Παγκόσμια Πορεία Γυναικών – Ελληνικό Δίκτυο», «Γυναικεία Ομάδα Αυτοάμυνας», «Φεμινιστικό Κέντρο Αθήνας» ενώ συμμετείχαν και Ιρανοί που ζουν στην Αθήνα.

Κρατώντας φωτογραφίες από τα πρόσφατα επεισόδια στην Τεχεράνη και έχοντας κλείσει τα στόματά τους με φερμουάρ και μάσκες οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στον ιρανικό λαό που αγωνίζεται, όπως διαδήλωσαν, για δημοκρατικές ελευθερίες και κοινωνική δικαιοσύνη καθώς και στις γυναίκες που διεκδικούν στο Ιράν την ισότητα των δύο φύλων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ