Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Βουλιαγμένη στη συγρχονισμένη κολύμβηση
Η Βουλιαγμένη κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης γυναικών, που διεξήχθη στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Αργυρούπολη, ενώ τρίτος κατετάγη ο Νηρέας Χαλανδρίου. Η διοργάνωση αποτέλεσε το τελευταίο τεστ πριν το Παγκόσμιο της Ρώμης.
Η Βουλιαγμένη κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης γυναικών, που διεξήχθη στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Αργυρούπολη, ενώ τρίτος κατετάγη ο Νηρέας Χαλανδρίου.
Ο πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης του αθλήματος, Δημήτρης Φαραντούρης τόνισε:
«Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Η διοργάνωση ήταν μία από τις καλύτερες των τελευταίων ετών. Οι αθλήτριες προσέφεραν εντυπωσιακό θέαμα, ενώ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αποτέλεσε το τελευταίο τεστ πριν το Παγκόσμιο της Ρώμης, με τις δύο κοπέλες που θα μετάσχουν (σ.σ. Ανθοπούλου και Σολωμού) να τα πηγαίνουν πολύ καλά.
» Η τελετή έναρξης ήταν ιδιαίτερα φαντασμαγορική, χάρη και στην παρουσία της Δέσποινας Ολυμπίου. Πλέον προετοιμαζόμαστε για τα επόμενα πρωταθλήματα, το Μεσογειακό Κύπελλο στο Βελιγράδι, όπου η ομάδα ξεκινάει προετοιμασία, και φυσικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!